LoL'de dişi Hero'lar daha güçlü

O sırada tek düz vuruş ile 2000 vuran Jhin, tek Q ile 3000 vuran Draven, bir komboyla 3000 hasar çıkartan Lucian, AP kasarak R W Q atıp 6000 vuran Varus ve oradan buradan ''İĞNELER ÇUVALDIZLAR IHEHEHĞEHĞEHE'' diyerek çıkan ve penta atan Twitch:
Ayrıca şunu da ekleyeyim, LoL'deki 162 şampiyonun 99'u erkek, 63'ü ise kadındır. Yani ortada cinsiyet ayrımı falan yok, hatta varsa bile erkeklere pozitif ayrımcılık var.
 
Kai'Sa Jinx Vayne cait kata vs kendi klasmanındaki ADC-nişancı vs gibi klasmanda erkek Hero'lardan.
Daha güçlüler.
1V1 de en güçlü ezergeçer Illaoi.
En güçlü ADC'ler tartışmasız Jinx, Vayne. Burada kesinlikle dişiler hakim.
Asassin olarak Akali ve kata.
5-0 Aatrox oynuyorum 5-0 Jinx yanında SUP'u olmadan beni kesiyor. Beni nasıl kesebilir yanında SUP'u olmadan? Madem 1V1 ADC bir ezergeçeri kesebiliyor o zaman Support rolü neden var? O beni yanında SUP'u varken kesebilmeliydi.
Varus, Jhin, lucıan 1V1 de kesemiyor ama.
Tencent Games meriçliğini ortaya koyuyor yine.
Kötü oynayıp bahane bulamayınca benim Yasuo'nun gözüne yansıyan görüntüm.
 
Mantıklı tek cevap veren yok. MF Jinx gibi çarlar maç taşıyor ama bunların erkek versiyonları taşıyamıyor. Neyse ki sjw Riot'un LoL'ünü bıraktım.
Bıraktığınız güzel olmuş hocam. Kendiniz ile çelişiyorsunuz. Aatrox olmasa oyunu oynamam diyen de sizsiniz erkek karakterler kötü diyen de sizsiniz.
 
Oyunda erken - orta ve geç aşamada güçlenen Hero'lar vardır. Önce bunun bilincinde olman lazım. Dizdiğin item ve rünlerde karşı takıma göre olmalı. Anladığım kadarıyla oyun bilgin fazla yok biraz daha kendini geliştir yoksa Aatrox ile oynasan da Lulu da seni keser.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı