Nasus tank değil, hasarı daha sağlam bence. :) Bence en iyi tanklar Rammus ve Shen, Amumu... Amumu da Team Fight'ları değiştirebilecek AoE Stun var. Shen ve Rammus'un ünlü Taunt'ları var. Rammus karşı taraf ağır DPS ise, çok iyi iş görüyor. Shen'in Ulti mükemmel zaten...

Bu arada Nunu ve Gallio diyeceksiniz ama flash, shunpo, ya da deceive, ghost, Cleanse ile onların Ulti'sinden rahat kurtulabilirsiniz, Nunu'nun Ulti'si, içine 5 kişiyi alması çok zordur. Bazen hiç alamazsın. Galio ise Taunt'luyor, ama nası oluyorsa içinden kaçabiliyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amumu'yu unutmuşum ya, o da çok iyidir. Ama Nasus tank değildir dersen, açan çiçekler solar ve güneş batar. :)Hem iyi Damage, hem de süper tanklama özelliği.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en iyi tank Mordekaiser. İyi beslersen, bir de Cho'Gath çok süper durdurulamaz oluyolar. Tek başına Base basıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Cho 1v1'den çok, biraz HP ile çıksa bile Base yapmadan Minion öldürerek HP'sini ve MP'sini doldurabilir. Ulti'si ayrıca bonus HP veriyor. :D 2 tane Disable Skill'li var, daha ne olsun ? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı