LoL'de herkes sövüyor

An itibariyle oyunda bir açık var. %:i yazarsanız chate chat kapanıyor. Kimse yazı yazamıyor, uyarı sinyalleri bile gözükmüyor. All chate yazarsanız hem takımınız hem karşı takımın chati kapanır. Ban sebebi olduğu idda edildi fakat ben 10-20 maç denedim üstüne ticket da gönderdim fakat ban yemedim.

Eğer rakip takımdan biri chati kilitlerse % yazarak açabilirsiniz kilidi. Yakında bug fixlenir. İnsanların bilinçlenmesi için yazıyorum bunu. Bugları istismar etmeye teşvik etmiyorum uyarımı yapayım.

1652650674642.png


Bu açık sayesinde bu şekilde emojilerde atılabiliyor fakat onun nasıl yapıldığını söylemeyeceğim zira oyunu görmek zorlaşıyor bazı emojiler çok büyük çünkü.

Yakında kaldırılır bu bug ama yaklaşık 15 gündür var. Riot Games iyice sorumsuz olmaya başladı :D
 
Bunlar her gün discord sövüş serverindeler galiba anlam veremedim gerçekten, milletin ailesini annesini meyve tabağı yapmaktan utanmıyorlar aslına bakarsan ben daha fazla küfür yedim diyebilirim 😑 bu elemanlar ban yese gider yine hesap açar geri gelir kesin çözüm aslında basit 🥱 18 yaş sınırı getirilsin T.C. kimlik onayı oldu bitti işte bu kadar 🥴
 
Bunlar her gün Discord sövüş serverindeler galiba anlam veremedim gerçekten, milletin ailesini annesini meyve tabağı yapmaktan utanmıyorlar aslına bakarsan ben daha fazla küfür yedim diyebilirim 😑 bu elemanlar ban yese gider yine hesap açar geri gelir kesin çözüm aslında basit 🥱 18 yaş sınırı getirilsin T.C. Kimlik onayı oldu bitti işte bu kadar 🥴

18 yaş çözüm olduğunu düşünüyorsan. Fikirinden vazgeç çünkü küçük yaştakilerden çok sövüyorlar. 5 yıldaki deneyimim...
 
18 yaş çözüm olduğunu düşünüyorsan. Fikirinden vazgeç çünkü küçük yaştakilerden çok sövüyorlar. 5 yıldaki deneyimim...
10 yaşında cinsel organından bi' haber olan çocuklar milletin anasına bacısına şöyle uçtum böyle kondum şeklinde güzel sözler söyleyince dayanamayıp karşılık veriyorlar :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı