LoL'de kötü takımdan sıkıldım

OrchiiX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu oyunda bronzdan çıkmak imkansız bunu son maçımda anladım. 37/15 gittiğim maçta taşıyordum ama bana öyle bir takım geldi gi kimse adam gibi savaşmıyordu. Bir tek Support'um yanımdaydı. Gerisi ormanda boş boş farm yapıyorlardı. 6 yıldır bu oyunu oynuyorum gelebildiğim en yüksek elo Silver. Artık sıkıldım ve oyunu silme kararı aldım. Sinir kaybı resmen bu oyun.

Bu oyunda bronzdan çıkmak imkansız bunu son maçımda anladım. 37/15 gittiğim maçta taşıyordum ama bana öyle bir takım geldi gi kimse adam gibi savaşmıyordu. Bir tek Support'um yanımdaydı. Gerisi ormanda boş boş farm yapıyorlardı. 6 yıldır bu oyunu oynuyorum gelebildiğim en yüksek elo Silver. Artık sıkıldım ve oyunu silme kararı aldım. Sinir kaybı resmen bu oyun.
Hocam Tek/Çift modunda 2 arkadaş girin oyuna. Tek başınıza imkansız ama 6 yılda Silver gerçekten garipmiş yanlış anlamayın. Bir arkadaşınızla oynarsanız çok rahat lig atlarsınız.

Bir LoL vakası daha eklendi oyunu rekabet için oynarsanız kafayı sıyırabilirsiniz eğlence için oynamayı deneyin tabii gelen takımlar ne kadar eğlendirebilir orası meçhul.

Eğlence için değil de sinir hastası olmak için mükemmel bir seçim olur :)

Grafiğe bakacak olursak bu oyun çıktıktan sonra psikiyatristlere alınan randevular da artmış :D.

Takımıma zaten hep ruh hastaları geliyor.
Sil gitsin başka oyun mu yok sakinleştirici oyunlara yönel dün oynamaya başladığım bir sıra tabanlı oyun vardı For The King isminde 8TL'ye aldım oyunu baya da keyif veriyor oynarken zamanın akışını hissetmiyorum.

Eskiden küme çıkarken bile seriler vardı artık tamamen kalktı, yeni ligler eklendi, en düşük küme beşken dört oldu. Kolu bacağı tutmayan %15 kazanma oranı olan adamlar bile altın 4 olup platlarla aynı maçlarda oynuyor. Senin kaderinde yok yüksek liglerde oynamak, oynama şu oyunu.

Bir oyunda 37 kill alıp oyunu bitiremiyorsan ve özellikle 15 defa ölmüşsen seninde o ligdeki adamlardan farkın yoktur. Şansa bala bir oyunda kasmış olman iyi oyuncu olduğunu göstermez.

15 defa ölmek 47 dakikalık bir maça göre sence garip mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı