LoL'de kötü takımdan sıkıldım

ADC oynarsan tabii taşıyamazsın.

Ne oynayacağız birader. Support oynarız neden SUP oynuyorsun derler, ADC oynarız ADC ile mi çıkıcan bronzdan derler. Onu oynama bunu oynama ne oyanyacağız? Morgana mid mi?

@OrchiiX kanka Miss Fortune ile 37-15 gidip oyunu taşıyamıyorsan zaten sorun sendedir. Öz eleştiri yap ve neleri yanlış yaptığını anlamaya çalış. Ha, dersin ki zümrüt ve platin elodan çıkamıyorum. Hak verebilirim fakat Silver ve bronz elodan çıkamamak için gerçekten çok çok kötü olmak lazım.

Evet ben hatayı AFK kalmayarak yaptım şimdi fark ettim. Dakika 20 de AFK kalmam gerekti. 47 dakika çabam boşa gitti. 2vs5 atıyorduk diğerleri yoktu zaten ormanda kuş kesiyorlardı. Hatamı fark ettim. AFK kal maçı sal umurunda olmasın. Hakedene hak eden gibi davran mantığı.

2vs5 atmamız sana göre normal. Rakip 5 kişi biz 2 kişi gayet normal demek? Komik olmayın birader sürekli lafı benim berbat oynuyormuşum gibi olduğuna getiriyorsunuz.

O oyunda farkında olmadığınız 30'un üstünde hata yapmışsınızdır bronz elodan çıkamıyorsanız gerçekler böyle bundan ibaret.

Ne oynayacağız birader. Support oynarız neden SUP oynuyorsun derler, ADC oynarız ADC ile mi çıkıcan bronzdan derler. Onu oynama bunu oynama ne oyanyacağız? Morgana mid mi?

Evet ben hatayı AFK kalmayarak yaptım şimdi fark ettim. Dakika 20 de AFK kalmam gerekti. 47 dakika çabam boşa gitti. 2vs5 atıyorduk diğerleri yoktu zaten ormanda kuş kesiyorlardı. Hatamı fark ettim. AFK kal maçı sal umurunda olmasın. Hakedene hak eden gibi davran mantığı.
Kanka ben sana basit bir şekilde neden hala bronz olduğunu söyleyeyim. Öncelikle aynı durumdan müzdariptim olayı basit 2 kuralla çözdüm diğerleri katılmayabilir sen beni dinle çünkü burada plat üstü kendini ilah felen sanabiliyor dikkate alma.
1. Hesap sorunu. Eğer 2 ve üstü maçta sürekli feedleyen afk kalan vb. vs. takım sana geliyor veyahut iki tarafta oynamasına ragmen açıkça ezilen taraftaysan ve kazanma %den 50'nin altındaysa o hesaptan kurtul. Eğer rito bir hesabı bir konuda mimlerse o hesabı asla mevcut liginden çıkartmıyor. Bronz 1 90 lp idim zamanında 5 maç arka arkaya bozgun verdi. Bazısını iyi oynadım bazısında koridoru kaybedip takıma yararım dokundu ama sonuç bozgun. Hesabı değiştirdim ve sorun çözüldü win serisine bağladım nedense iyi takımlar gelmeye başladı.
2. Bir heroyu belirle ve hep onu oyna. Farketmiyor eğer sen botta adclere veya destekleyere tahammül edebilecek sabırda biriysen adc/destek oyna. Midde koridoru kazanabilecek bota roam deneyebilecek esneklikte bir oyuncuysan mid oyna. Oyuna çok hakimim ve 1vs1 - 1vs2 atarım diyorsan top oyna ama bir hero belirle ve onu oyna. Ben bronzdan sionla çıktım mesela. Sion Garen Nasus oynadım. Biri ban yer veya rakip seçerse diğerini oynadım ama sion oynadım genellikle. Kazanma serisine bağladı hesap ve +22 lp birde +34 e kadar çıktı.

Oyunun sisteminin bunu nasıl tespit ettiğini felen bilmiyorum ama benim yaşayıp tecrübe ettiğim şey bu. Sen koridorunu kazan iyi oyununu oyna herkesi susturup oyna gerekirse ben gibi. Hesap mimlenmediyse 1 kaybediyorsan 3 kazanmaya başlıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı