LoL'de kötü takımdan sıkıldım

Bence de 6 yıldır Silver elodan çıkamıyorsanız oyunu silme vaktiniz gelmiş. Oyunu oynamak zorunda değilsiniz ve her zaman suçu karşı tarafta aramaktan ziyade kendinizde arayabilirsiniz. Her zaman mı kötü takım geliyor? Size gelen kötü oyuncular karşı tarafa da geliyor. Onlara karşı oynayamıyorsanız demek ki kötü oyuncusunuz.

Bugün sildim LoL'ü. Kaç yıldır boşuna katlandım bu oyuna ne gerek var kendimizi bu kadar stres yapmaya.
Ben sezon 4'ten beri hala oynuyorum ne var bu oyunda hala anlamıyorum ama oynuyorum.
15 defa ölmek 47 dakikalık bir maça göre sence garip mi?
Karşı takımda da sizin gibi bir tane güçlü rakip olması 15 kere ölmeye yaklaştırır. Garip bir şey yok bence.

Bence de 6 yıldır Silver elodan çıkamıyorsanız oyunu silme vaktiniz gelmiş. Oyunu oynamak zorunda değilsiniz ve her zaman suçu karşı tarafta aramaktan ziyade kendinizde arayabilirsiniz. Her zaman mı kötü takım geliyor? Size gelen kötü oyuncular karşı tarafa da geliyor. Onlara karşı oynayamıyorsanız demek ki kötü oyuncusunuz.
LoL öyle bir oyun değil yalnız. LoL'ü arkadaşlarınla oynamazsan oyun hiç acımıyor. Genelde bir galibiyet serisi ile başladığınızı düşünürsek ilk maçın genelde olumsuz takım arkadaşlarıyla geçeceğini dikkat ederseniz görebilirsiniz. İkinci maç daha eşit oluyor bana göre ve döngü başlıyor böyle. Ben de benzer durumdan rahatsızım. Altındım. Tamam aşırı iyi oynamıyorum çok çok iyi oynayanlar var ama bu garip takım arkadaşları yüzünden bu sezon Demir oldum ya. Birincisi zaten rol işgal etti.

LoL öyle masum bir oyun değil bana kalırsa.

Kardeşim, o liglerden bizde geçtik ya. Bir ligten çıkamıyorsanız demek ki o lige ait oyuncusunuz demektir. Oyunculuğunuzu geliştirmeniz lazım. Bahane aramaya gerek yok.

Ben sezon 4'ten beri hala oynuyorum ne var bu oyunda hala anlamıyorum ama oynuyorum.

Karşı takımda da sizin gibi bir tane güçlü rakip olması 15 kere ölmeye yaklaştırır. Garip bir şey yok bence.

LoL öyle bir oyun değil yalnız. LoL'ü arkadaşlarınla oynamazsan oyun hiç acımıyor. Genelde bir galibiyet serisi ile başladığınızı düşünürsek ilk maçın genelde olumsuz takım arkadaşlarıyla geçeceğini dikkat ederseniz görebilirsiniz. İkinci maç daha eşit oluyor bana göre ve döngü başlıyor böyle. Ben de benzer durumdan rahatsızım. Altındım. Tamam aşırı iyi oynamıyorum çok çok iyi oynayanlar var ama bu garip takım arkadaşları yüzünden bu sezon demir oldum ya. Birincisi zaten rol işgal etti.

LoL öyle masum bir oyun değil bana kalırsa.

Benim tam olarak anlatmak istediğim bu. Oyun önce sana 4-5 maç kazandırıyor sonra 8 maç kaybettiriyor. Ve ortaya döngü çıkıyor.

Kardeşim, o liglerden bizde geçtik ya. Bir ligten çıkamıyorsanız demek ki o lige ait oyuncusunuz demektir. Oyunculuğunuzu geliştirmeniz lazım. Bahane aramaya gerek yok.

Bahane aradığım yok. Kıvırtmayı seven biri değilim. İyi oynasam oynadım, oynamasam oynamadım derim. Ama çoğu maçı abuk sabuk takım arkadaşları yüzünden kaybediyorum.

Birader bu konuda bahsettiğim maçta TF de sadece benim bir de Support'un olduğunu söylüyorum. Ve maçta en yüksek kill bendeydi. Yani taşıyordum. AFK kalsam maç 47 dakika sürmezdi. Daha dakima 25'te biticekti. Kasıldım ve iyi hasar vuruyordum. Ama takımım ormanda boş boş dolaşıp farm kovalıyordular. Kötü oynadığım maçlar da oldu tabii ki de. Ama yüzde olarak söylersem takım yüzünden kaybettiğim maçlar %70 kötü oynadığım için kaybettiğim maçlar %30. durum bu. Oyun bilerek yapıyor bence. Hatta sana şu olayı da anlatayım. LoL'de kazanıyorken, koridorda iyi giderken bir anda pingim 125'e sabitlendi. Normalde pingim 70 ms sabit durur. Ama nedende 125'e sabitlendi. Telefondan ping test yaptım ping düşüktü ama nedense bir tek LoL'de 125'e sabitlenmişti maç bitti, ping yüzünden kötü oynayıp kaybettik. Hemen bir maç daha girdim ve bir baktım ping sabit 70. demek ki bu işin içinde bir şey var.

Son düzenleme:
@OrchiiX 37-15 gittiğin maçta hangi şampiyonu oynuyordun? Merak ettim. Ona göre yorum yapayım.

Oyun kaybetminiz istiyorsa karşıda gold plat atar size kolsuz hero deneyenleri. Ww 100 cs diff yedi ejder alamadı gang atamadı. Katayla oynayan yasuoyla feedleyemediği için katayla feedledi. Rakan tarayıcı almadı ve totem de atmadı kendi ormanımızı göremedik. Naunun totemleri tüm ormandaydı ve tarayıcıyla mantar totem ne varsa temizledi. Kısaca Riot sizin çok win aldığınızı düşünürse karşıya plat atar size bronz karşıya gold 1 atar size demir 1. Bu böyle. Çözüm hesapları satın oyunu silin.

Dosya Ekleri

• FireShot Webpage Capture 084 - 'oufreazyy oyuncusunun Canlı Oyunu - Porofessor.gg' - porofesso...png
    FireShot Webpage Capture 084 - 'oufreazyy oyuncusunun Canlı Oyunu - Porofessor.gg' - porofesso...png
    196,5 KB · Görüntüleme: 35
  • FireShot Webpage Capture 085 - 'Dereceli Tek_Çift - LeagueOfGraphs.com' - www.leagueofgraphs.com.png
    FireShot Webpage Capture 085 - 'Dereceli Tek_Çift - LeagueOfGraphs.com' - www.leagueofgraphs.com.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 34
@OrchiiX 37-15 gittiğin maçta hangi şampiyonu oynuyordun? Merak ettim. Ona göre yorum yapayım.

Miss Fortune.

Oyun kaybetminiz istiyorsa karşıda Gold plat atar size kolsuz Hero deneyenleri. WW 100 CS diff yedi ejder alamadı gang atamadı. Katayla oynayan Yasuo'yla feedleyemediği için katayla feedledi. Rakan tarayıcı almadı ve totem de atmadı kendi ormanımızı göremedik. Naunun totemleri tüm ormandaydı ve tarayıcıyla mantar totem ne varsa temizledi. Kısaca Riot sizin çok Win aldığınızı düşünürse karşıya plat atar size bronz karşıya Gold 1 atar size demir 1. bu böyle. Çözüm hesapları satın oyunu silin.

İşte beni anlayan adam gibi adam.

@OrchiiX kanka Miss Fortune ile 37-15 gidip oyunu taşıyamıyorsan zaten sorun sendedir. Öz eleştiri yap ve neleri yanlış yaptığını anlamaya çalış. Ha, dersin ki Zümrüt ve Platin elodan çıkamıyorum. Hak verebilirim fakat Silver ve Bronz elodan çıkamamak için gerçekten çok çok kötü olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı