LoL'de lig atlamaya 1 maç kala hep kaybetme döngüsünden nasıl kurtulunur?

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
LoL'de Gold olmama 1 maç kala 1 Win 1 lose döngüsüne girdim ve troller gelmeye başladı, son 2 maçta 1 kere solo Yuumi geldi 1 kere botlane Gragas Malphite geldi, Yuumi maçını zor da olsa kazandım ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.

LoL'de Gold olmama 1 maç kala 1 Win 1 lose döngüsüne girdim ve troller gelmeye başladı, son 2 maçta 1 kere solo Yuumi geldi 1 kere botlane Gragas Malphite geldi, Yuumi maçını zor da olsa kazandım ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlarınla takım kurup oynarsan kurtulursun kral

LoL'ün kuralı böyle. Eşleştirme sistemi bunun üzerine kurulu ve bu oyunun bir sonu yok. Oyundan çıkmanızı oyun istemez ve birkaç win alın, birkaç win aldıktan sonra da takımınıza gelen oyuncuların; karşılaşma geçmişine bakın. :)

Daha da iyi oynayıp geçmeye çalışmaktan başka bir çözümü yok ya da yanına iyi oynayan arkadaşlarını alacaksın, tavsiyem rankı umursamadan keyfine bak sadece.

Arkadaşlarınla takım kurup oynarsan kurtulursun kral.

Tek çift olduğu için öyle bir imkanım yok.

Daha da iyi oynayıp geçmeye çalışmaktan başka bir çözümü yok ya da yanına iyi oynayan arkadaşlarını alacaksın, tavsiyem rankı umursamadan keyfine bak sadece.

Kaybedince tilt olmuyorum ama bir yandanda elomu yükseltmek cazip geliyor çünkü sadece 1 Win lazım oluyor sonra geri 2'ye düşüyor ve 1'e cıkıyor.

Kaybedince tilt olmuyorum ama bir yandanda elomu yükseltmek cazip geliyor çünkü sadece 1 Win lazım oluyor sonra geri 2'ye düşüyor ve 1'e cıkıyor.

Smurf bir arkadaşla girdik öyle insanlar varki yine lose aldık bilerek kaybettiriyorlar.

Ben Mobile Legends oynuyorum takım bulma diye seçenek var. Oradan birkaç takıma girip ses açmış iyiye benzeyen kişiler varsa hemen arkadaş oluyorum. LoL de var mı bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı