alpagoo Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Mayıs 2022 #1 Uzun zamandır kullandığım bir özellikti ama artık kullanamıyorum. " tuşuna basmama rağmen olmuyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.250 Makaleler 3 Çözümler 195 22 Mayıs 2022 #2 alpagoo dedi: Uzun zamandır kullandığım bir özellikti ama artık kullanamıyorum. " tuşuna basmama rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayarların sıfırlanmış olabilir. Kontrollerden" Sadece şampiyonları hedefle"ye o tuşu atarsan sorun çözülür.
alpagoo dedi: Uzun zamandır kullandığım bir özellikti ama artık kullanamıyorum. " tuşuna basmama rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ayarların sıfırlanmış olabilir. Kontrollerden" Sadece şampiyonları hedefle"ye o tuşu atarsan sorun çözülür.
ikiikiyedi Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2022 #3 Basılı tut ve bas çek ayarı var. Belki basılı tutmada kalmıştır