LoL'de Nasus'un counterı hangisi ve Nasus'a karşı nasıl oynanır?

Yapabileceğin en iyi şey Nasus'u erken oyunda fazlaca katletmek olacaktır. Oynadığın kahramanın pek önemi yok, iyi oyna yeter. Bu arada Nasus'u öldürmek için ormancıdan yardım almanı öneririm.

Senin yapman gereken kör pick atmamak. Kör pick atarsan Nasus'u oyun başında geri düşürecek çok fazla şampiyon var. Karşına renekton geldiyese Nasus alıp safe oynayabilirsin.

Eli kolu tutan ve agresif bir Darius karşına gelirse haaa demek böyleymiş dersin, bazen kendini yenilmez sanıyorsun ama öyle oynatılmıyor ki Nasus adam Nasus aldıgı an Win gözüyle bakıyorum genelde de ezip winliyorum.

Çok uzun zamandır oynamıyorum ama Darius alıp minyonlara her yaklaştığında saldırırsanız ve sadece son vuruş yaparak kendi kulenizin altında tutmayı başarabilirseniz çok zorlanacaktır. Ama bir yandan gözünüzün ormancıda olması lazım.
Teemo da kanser ediyordu sanırım ama ben genelde Nasus ile Teemo karşısında sıkıntı çekmiyordum.

Tyryandamere de önerebilirim çünkü Nasus'un ultisini işlevsizleştirebiliyor.

Nasus'a karşı spesifik bir şampiyon söylemek doğru olmaz. Menzilli üst koridor şampiyonlarının hepsi işini görür. Önemli olan koridor bilgisi, minyonları nerde tutacağını ve Nasus'u nerelerde dürtebileceğini bilmen gerek.

Nasus, Vayne'i tek Q ile öldürmediği sürece aynı şartlarda alamaz.

Hocam eğer hayalet alırsa. Rünlerden hızlanmaları girerse. 80 stack civarı ulti ile çok rahat kesiyor. W'si Vayne'yi çok rahat

Hocam eğer karşında Darius varsa doran yüzüğü ile başlayıp sürekli E ile dürttüğünde kötü oynamazsan kesebiliyorsun. Adam koridorda yarı candan fazla dolaşamıyor. Ama Darius çok iyi oynarsa alabilir. Yine de Darius olan taraf çok zorlanır. Şahsi düşüncem.

E spamlayan Nasus görünce "he bu noob demek ki rahat keserim bunu" diyorum ve hep de öyle oluyor.
E spamlayınca mana hemen bitiyor ve karşı tarafta can yenilemeye yönelik rün, eşya veya yetenek varsa mananızı bitirdiğinizle kalıyorsunuz. Ayrıca mananız bittiği için diğer yeteneklerinizi de kullanamıyorsunuz o yüzden direk koridoru kaybedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…