LoL'de oynaması kolay karakterler neden güçlü?

Profil fotoğrafın falan Yasuo ama LoL'ü geçtim Yasuo'yu bile bilmiyorsun. Yasuo'nun pasifini biliyorsundur, kritik vuruşu katlar fakat daha az vurur. 1-2 sezon önce Yasuo Q'sunun kritik hasarı düşürüldü. Yani Q'su bu yüzden eskiye göre az vuruyor. Oyun sürekli değişiyor. Metalar, buildler, rünler ve eşyalar değişiyor bu yüzden karakterin oynayış tarzı da değişiyor. Yasuo artık dövüşçülere karşı güçlü değil. Dövüşçü örneği vermek yerine niye nişancı veya büyücü örneği vermediniz?

Lolgraph atmamaya devam edersen insanlar takmayacak seni.

Bu kadar intleyerek zaten kimseyi ezemezsiniz nerdeyse killinizin ölümünüzden fazla olduğu maçınız yok son 20 de kendinizi geliştirmeden zor çıkarsınız

@trurebellion hesap gümüş 4'te karşısına ortalama gümüş 2 atıyor elo hellde değil mi acaba çar.

@trurebellion hesap gümüş 4'te karşısına ortalama gümüş 2 atıyor elo hellde değil mi acaba çar.
Elo Hell için ligden daha önemli kriterler var. Takımına gelen oyuncuların performansı ve en önemlisi aldığın ve kaybettiğin LP dengesi. Hele aldığın LP kaybettiğinden fazlaysa o ligde çok büyük sıkıntıdasın demek, Allah sabır versin.

Lig kasma sebebiniz kaliteli oyunlar ise TR kasmayın. TR'de 2 tane hesabım var. İkisi de Elmas 3 sadece erime olmasın diye haftada bir iki oyun giriyorum hatta onu bile unutuyorum 4 kere eridi tekrar çıkardım. Bi ara her oyun script geliyordu zaten orda TR'yi saldım. Maçlarımın arasındaki gün farkına bakın.

Vallahi kardes yillardir boyle durum. Ayrica oyun, ufak hatalari bilr affetmiyor. Direkt kaybettiriyor sana oyunu.

Bir de Kindred oynadigini dusun. Cildirirsin.

EU'da ping olmasa TR'ye bakmam zaten EU hesabi acarim.

Normal oyun oynuyorsun zaten buraya sürekli saçma sapan konular açıp gelip bi de sürekli Yasuo'nun zor olduğundan güçlü olduğundan falan bahsediyorsun. Kaç yaşındasın acaba? Git azcık YouTube'da Lol nasıl oynanır adlı içerikleri izle. Yasuo oynayanlar kadar acıdığım hiç kimse yok. Oyuna girerken haber ver de karşına düşeyim.

Zor Hero'ları oynamak zevkli ve çok tercih ediliyor insanlar suyunu çıkartmasın diye nerfleniyor dediklerinizde çok haklısınız.

Zor Hero'ları oynamak zevkli ve çok tercih ediliyor insanlar suyunu çıkartmasın diye nerfleniyor dediklerinizde çok haklısınız.

Buna hakli diyorsaniz LoL oynamayin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…