LoL'de oynanış performans düşüşü

methin33

Hectopat
Eskiden iyi oynardım. Karşımdaki adamı keserdim. Şimdi ise bomboş ölüyorum, kaybediyorum, koridorda öne geçemiyorum, dodge atamıyorum. Oyunda ki temel bilgilere sahibim, ondan önce kendimin mekanik olarak iyi ama bilgi olarak kötü düşünüyordum. Şimdi ise tam tersi. Ne yapmam lazım?

Aynısını yaşıyorum.
Solo oynadığım maçlarda KDA genelde 2, 2.50 gibi bir şey olurdu şimdi nedense kesemiyorum.
Oyunda dengelemeler ve en önemlisi ihtişamlı itemlerin gitmesi çok bozdu.
Bir de ölümcül tempo.

Eskiden iyi oynardım. Karşımdaki adamı keserdim. Şimdi ise bomboş ölüyorum, kaybediyorum, koridorda öne geçemiyorum, dodge atamıyorum. Oyunda ki temel bilgilere sahibim, ondan önce kendimin mekanik olarak iyi ama bilgi olarak kötü düşünüyordum. Şimdi ise tam tersi. Ne yapmam lazım?

Öncelikle oyun artık eskisi gibi değil bir karakter alıp da oyunu taşıyım demek artık çok zor bu yüzden meta şampiyonlar kullanmak daha mantıklı zaten yazmış olduğun gibi bilgilere hakimmişsin iyi oynamanı geliştirecek bir faktörde e-spor maçları izlemen bu dediklerimi yaparsan iyi bir şekilde oynayacağını düşünüyorum iyi oyunlar.

Mesela sana şöyle anlatayım ben Valorant oynuyorum ama LoL'ü bırakmadım, Valorant'ta mesela ranklar sıfırlandı şu an oynadığım elmas eloda bile immortal adamlar geliyor LoL'de de bir sıfırlanma olduysa aynı sorunu yaşıyor olabilirsin.​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı