LoL'de sinir hastası olmamak

Eğer siz iyi oynarsanız zaten o takımda iyi olur.
Ya jungle ın görevini zaten biliyorum ama yüksek elolarda böyle değil kaybediyorsan bir lane i karşındaki adama 8 kill vermezsin safe kalıp minyom kesersin en kötü bak en kötü kule altı girerler iki üç kişi o zaman ölürsün. 1/9 oynayıp jg diff diye ağlamazsın.
Silver'dan çıkamıyorsanız öncelikle kötü oynadığınızı kabul etmeniz lazım maalesef durum böyle kendinizi geliştirmeye çalışın.
Aynen kanka aynen her el master yi alıp dakika 10 olmadan 10 kili geçemezsen hiçbir maçı taşıyamazsın. Maç taşıma diye bir şey yok. Hadi diyelim ki kötü oynadım ben neden her maç iyi oynamak zorundayım bir oyun da allah rızası için takım arkadaşlarımdan biri çok iyi oynasın da ben lig atlayayım.
Değişik bir bağımlılığı var oyunun anlayamıyorum. Oynayasım geliyor ama cidden bir gün monitöre yumruk atacağım.
Oyunda bir mantık olmalı zaten bence de. Sett mesela 5000 cana sahip olup w ile 3000 gerçek hasar atıyor. Draven mesela q=%40 can. Eveleyn mesela bir itemde e=yarı can. Qiyana mesela 6 levelde sadece uzun kılıç ile tek atabiliyor.

Öncelikle kankan falan değilim sadece doğru olanı söyledim karşındaki insan 3 sezondur aktif olarak EB24 gibi sitelerde boost yapıyor tr de şuan güncel olarak olduğun rankte 100 oyun atsam en az 96 oyunu kolayca kazanırım kendi oyun tarzınızı geliştirmenizi tavsiye ederim iyi günler dilerim.

LoL TR serverinde herkes profesör. Dolayısıyla yapacak bir şey yok, metadaki şampiyonları oynamaya çalış.

2014'ten beri oynuyorum ve kitlesi daha da kötüye gidiyor. Aram, SV vs. fark etmiyor. En fazla 2 maç sakin geçiyor ama 3. maç illaki beyinsiz biri çıkıyor ve boş sebeplerden küfür ediyor veya oyunu sabote etmeye çalışıyor. Eskiden geribildirimler çok sık gelmezdi. Şu an bir sonraki maç bitiminde geribildirim alıyorum. Takdir seviyem 5 olduğu için mi bilmiyorum ama durumlar iyi değil. Çok nadir akıllı ve sakin insanlar geliyor. Zaten en sorunlu bölge TR serverı

Oyunu kazanmak için değil eğlenmek için oyna.Ben top lane aatrox alıyorum maç başlayınca herkesi muteliyorum umrumda değil ss leri veya yazdıkları.Lanede karşımdaki adamla vs atıyorum kimin takımının kazandığı umrumda değil karşımdaki adamla vs atıyorum bu beni eğlendiriyor.

Online oyun oynamanın anlamı yok o zaman. Ayrıca takım oyununu bozmuş oluyorsun. Senin umurunda olmayabilir ama diğer 4 kişi kazanmak için giriyor.

Online oyun oynamanın anlamı yok o zaman. Ayrıca takım oyununu bozmuş oluyorsun. Senin umurunda olmayabilir ama diğer 4 kişi kazanmak için giriyor.
Umrumda değil.Millet kazancak diye ben mentalimi bozamam.Ben eğlenmek için giriyorum kazanmak için değil.Gerisi beni ırgalamaz.

Bence gerek yoktur. Kendi adıma ben neden oyun oynuyorum hoş vakit geçirmek, eğlenmek için. Bir oyun beni sinir hastası yapacaksa devam etmenin ne anlamı var ki? Ben de knight online'a çok bağlanmıştım, çok oynadım hâlâ girip oynamak isterim ama yıllardır girmiyorum. Hileler, p2w vs ömründen ömür götürür o hâlde gerek yok yüzlerce binlerce oyun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…