Çözüldü LoL'de tuş atamaları siliniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
LoL oynarken base tuşum siliniyor, sıfırla atmak zorunda kalıyorum her zaman ama Riot indie yeni bir şirket olduğu için cahilliğine veriyorum. Nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar büyük ihtimalle, kücük bir grup zaten. Aramızda bilen var mı?

Çözüm
LoL oynarken base tuşum siliniyor, sıfırla atmak zorunda kalıyorum her zaman ama Riot indie yeni bir şirket olduğu için cahilliğine veriyorum. Nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar büyük ihtimalle, kücük bir grup zaten. Aramızda bilen var mı?

LoL'de tuş atamaları siliniyorsa ayar dosyaları bozuluyor olabilir.

Config klasörünü silip oyunu açınca yeniden oluşturuluyor, genelde düzeliyor.
Yol: C:\riot Games\League of Legends\Config
İstersen klasörü yedekleyip sonra silebilirsin.

Ayrıca oyunu yönetici olarak çalıştırmak da işe yarayabiliyor (araştırarak bu sonuçlara vardım)

LoL'de tuş atamaları siliniyorsa ayar dosyaları bozuluyor olabilir.

Config klasörünü silip oyunu açınca yeniden oluşturuluyor, genelde düzeliyor.
Yol: C:\riot Games\League of Legends\Config
İstersen klasörü yedekleyip sonra silebilirsin.

Ayrıca oyunu yönetici olarak çalıştırmak da işe yarayabiliyor (araştırarak bu sonuçlara vardım)

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı