LoL'de Zümrüt 4 rankı için rank kasacak çar önerisi

Üst koridorda Garen, Sett, Ambessa gibi şampiyonlar çok iyidir de destek oynamayı düşünürseniz, kesinlikle Lulu, Karma gibi şampiyonları oynayın.

Eğer mekaniklerin çok iyiyse Vayne oynarak tek başına taşıyabilirsin. Mekaniğim yok diyorsan çoğu arkadaşın önerdiği gibi Garen ile kolayca kazanabilirsin. Eğer kendine ormancı bir arkadaş bulursan her şey senin için daha kolay olur.

Ben sezon 6-7-8 arası oynadım kendim ormancıydım. Arkadaşım üst koridorda oynardı hep, ilk baskını ona yaptıktan sonra rahatlıyordu ve ben kalan oyunda diğer koridorlara yardım ediyorduk ve %60-65 oranla kazanıyorduk hep.

Zümrüt 4'üm rank kasacak çar lazım.

Tahm Kench neredeyse counterı yok aşırı ezici bir güce sahip hem tank hem saldırısı var kendini iyileştirebiliyor kaçma yeteneği TF lerdede işlevli bir Tahm Kench main olarak önerilerim karşıdaki şampiyona göre oynamak örneğin karşıda Darius varsa seviye 6 ya kadar beklemek(sonra aşırı tank oluyorsunuz dari hiçbir şey yapamıyor)ve kesmek. Ama tabii ki minyon itme gücü zayıf ve uzun takaslarda Q yeteneğiniz yüzünden çok güçlüsünüz kısacası şampiyonun tek gereken mekaniği Q qları kaçırmazsanız ezer geçersiniz ligi tabii lanei kazanınca bota gidip ADC'nin kasılmasını engelleyin ( TF'lerde genelde direkt ölüp 1V5 atamama sebebiniz) beni neredeyse 2 lig atlatmış şampiyondur kendisi.

Tahm Kench neredeyse counterı yok aşırı ezici bir güce sahip hem tank hem saldırısı var kendini iyileştirebiliyor kaçma yeteneği TF lerdede işlevli bir Tahm Kench main olarak önerilerim karşıdaki şampiyona göre oynamak örneğin karşıda Darius varsa seviye 6 ya kadar beklemek(sonra aşırı tank oluyorsunuz dari hiçbir şey yapamıyor)ve kesmek. Ama tabii ki minyon itme gücü zayıf ve uzun takaslarda Q yeteneğiniz yüzünden çok güçlüsünüz kısacası şampiyonun tek gereken mekaniği Q qları kaçırmazsanız ezer geçersiniz ligi tabii lanei kazanınca bota gidip ADC'nin kasılmasını engelleyin ( TF'lerde genelde direkt ölüp 1V5 atamama sebebiniz) beni neredeyse 2 lig atlatmış şampiyondur kendisi.

Not: Çok fazla kişi tahmın gücünü bilmedikleri için örneğin rakiple fight aldınız ve kestiniz canınız az kaldı rakip jg gelmek gibi bir hata yaptı pasif ve Q ile onu da kesip iyice snowball olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı