Albowtross
Centipat
O kadar da değildirUyuşturucu ihbarından tut eskort a kadar her şeyi yapabilir. İnsafına kalmış artık.
O kadar da değildirUyuşturucu ihbarından tut eskort a kadar her şeyi yapabilir. İnsafına kalmış artık.
Adam akıllı ya, çözdü olayıGerçek adresin olup olmadığını bilemez. Belki senin korkacağını düşünüp rastgele adres verdiğini düşünüyordur.
Valla bilmiyorum hocam. Ben oyunda kavga etsem böyle, adresini verse. Eskort gönderirdim o anlık sinirle.O kadar da değildir
Hocam parasını siz ödeyecekseniz kavga edelim benim ev adresini mesaj atayım. Yalnız yaşıyorum bekarım, doblom var 1.3 multijet emekliyim.Valla bilmiyorum hocam. Ben oyunda kavga etsem böyle, adresini verse. Eskort gönderirdim o anlık sinirle.
Yarı yarıya olabilir. Sevap olsun diyeHocam parasını siz ödeyecekseniz kavga edelim benim ev adresini mesaj atayım. Yalnız yaşıyorum bekarım, doblom var 1.3 multijet emekliyim.
Olur hocam. Ona da zam gelmiş midir? Moderatör de gelsin.Yarı yarıya olabilir. Sevap olsun diye. (Neyse konudan sapmayalım ban yiyeceğiz
)
Evde hanım ya da ebeveynler varken denk gelsin bakam iyi mi kötü mü?
Evine kavga etmeye gelebilir hocam dikkatli olun.
Adresi verirken böyle bir şey olabileceğini düşünmedin mi hocam? Evinize sipariş verirse, şikayet edin.
League of Legends oynarken.
Ben sadece zamanım yok boş işlere ayıracak vaktim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.