Çözüldü LoL'deki perma banın kalkma imkanı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

klasitosin

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Hesabım 18 Temmuz 2023 de benden başkası hesabıma girip VI ile 0/17/3 gittiğinden bilerek beslemekten dolayı perma ban yedi. Bu banın açılma şansı var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, yok. Hesap güvenliği de size ait, Riot'a hesabımla bir başkası oynarken banlandı demeniz de işe yaramaz anlayacağınız. Banlanmanız da iyi olmuş.
@pawEn, başkasının oyununu mahvettiği için. Bir kişi bir kişidir, bu da ban sisteminin çalıştığını gösteriyor. Ayrıca direkt olarak perma banlanması da imkansız, demek ki bu davranışı alışkanlık haline getirmiş ki sistem de kalıcı olarak banlamış. Konu sahibi eksik belirtmiş.
1 ay öncesinde 14 günlük ban yemiştim ve yine onun da sebebi benden başkası hesabıma girip bilerek beslemesinden dolayıydı 4 defa şifre değiştirip eposta garantisine almama rağmen başkaları hesabıma girip maç oynuyor elimden bir şey gelmedi en sonunda saldım ondan sonra da perma yedim zaten perma yemeden önceki 2 ay boyunca hesabımda başka başka kişiler benim iradem dışında maç oynuyorlardı karşılaşma geçmişinden anlıyodum

Tamam burada adamın suçu ne? Sonuçta kendisinin yapmadığı bir şey.
Hesap güvenliğini koruyamamak. Ayrıca hocamin da dedigi gibi tek maçta 0/17/3 gidip sadece bunun sonucu (başka bir şeyden etkilenmeden) perma ban olamaz.

1 ay öncesinde 14 günlük ban yemiştim ve yine onun da sebebi benden başkası hesabıma girip bilerek beslemesinden dolayıydı 4 defa şifre değiştirip eposta garantisine almama rağmen başkaları hesabıma girip maç oynuyor elimden bir şey gelmedi en sonunda saldım ondan sonra da perma yedim zaten perma yemeden önceki 2 ay boyunca hesabımda başka başka kişiler benim iradem dışında maç oynuyorlardı karşılaşma geçmişinden anlıyodum
Evet, sürekli olarak yapildigindan perma ban atilmis. Direkt perma atilmaz zaten eksik belirtmişsiniz. Gecmis olsun tekrardan.

Hesap güvenliğini koruyamamak. Ayrıca hocamin da dedigi gibi tek maçta 0/17/3 gidip sadece bunun sonucu (başka bir şeyden etkilenmeden) perma ban olamaz.
üstte anlattım 14 günlük ban yediğim olayı ve 2 aylık süreci hesabı koruyup korumamak elimde değildi 4 kere şifre değiştirip eposta garantisine alıp ticket atmama rağmen değişen bir şey olmadı saçma sapan hextech tool diye bir şey yüklettiler oradan yaptığı yönergeler bir fayda etmedi

3 kere chat banı yedim. Üzerine 3 gün ban yedim üzerine 15gün sonra perma ban yedim.

Haklıydım ama. Takım savaşında taşıdığım maçı verdim. Report edilmişim. Biraz da bende hata ağız dalaşına girdim. Oyunun ortasında sistem attı. Tekrar girdiğimde bu hesap kalıcı ban yedi yazıyordu.

Bilet açtım.
Benim perma banım kaldırıldı. 500lv.
Riot özür diledi üzerine. Bir daha da da asla ne chat ne de başka ban attı. Hatta report ettikleriminim yüzde 50 için geri bildirim de geliyor.
Benim perma ban 1 günde kaltı.

LoL sıkıntısı 1 kere yenilirseniz hep troll takım geliyor.

Son düzenleme:
3 kere chat banı yedim. Üzerine 3 gün ban yedim üzerine 15gün sonra perma ban yedim.

Haklıydım ama. Takım savaşında adamları yok ettim diye sürekli report edilmişim. Biraz da bende hata ağız dalaşına girdim. Oyunun ortasında sistem attı. Tekrar girdiğimde bu hesap kalıcı ban yedi yazıyordu.

Bilet açtım.
Benim perma banım kaldırıldı. 500lv
Riot özür diledi üzerine. Bir daha da da asla ne chat ne de başka ban attı. Hatta report ettikleriminim yüzde 50 için geri bildirim de geliyor.
Gözünüz aydın ticker olarak ne yazdınız nasıl attınız detay verebilir misiniz

Yeni konular

Geri
Yukarı