fosterates Picopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #31 Herixa dedi: @fosterates komik olan nedir Cem Yılmaz bey? Genişletmek için tıkla... DotA2'de toxic yok demişsin daha komik bir şey mi var yeni oyunculara bu kadar kapalı başka bir kitle yok.
Herixa dedi: @fosterates komik olan nedir Cem Yılmaz bey? Genişletmek için tıkla... DotA2'de toxic yok demişsin daha komik bir şey mi var yeni oyunculara bu kadar kapalı başka bir kitle yok.
F freeZyX Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 228 6 Nisan 2021 #32 MUSA EREN DEMİR dedi: MİD sal Genişletmek için tıkla... Maç öncesi: 800k Yasuo var. Maç sonu: 1/12
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 6 Nisan 2021 #33 fosterates dedi: DotA2'de toxic yok demişsin daha komik bir şey mi var yeni oyunculara bu kadar kapalı başka bir kitle yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam en iyisi LoL.
fosterates dedi: DotA2'de toxic yok demişsin daha komik bir şey mi var yeni oyunculara bu kadar kapalı başka bir kitle yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam en iyisi LoL.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #34 Marmelatseven dedi: Sistemim: i5 1035G1 (APU), 8 GB RAM, Windows 10, 512 GB SSD. Tahminimce sistemim LoL kaldırır. Sizce başlamalı mıyım yoksa başlamamalı mıyım? ve neden? Genişletmek için tıkla... Ben kanser olurum sıkıntı yok diyorsan buyur başla.
Marmelatseven dedi: Sistemim: i5 1035G1 (APU), 8 GB RAM, Windows 10, 512 GB SSD. Tahminimce sistemim LoL kaldırır. Sizce başlamalı mıyım yoksa başlamamalı mıyım? ve neden? Genişletmek için tıkla... Ben kanser olurum sıkıntı yok diyorsan buyur başla.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Nisan 2021 #35 2 yıldır LoL oynayan birisi olarak madde bağımlısı gibi biriyim kabul ediyorum şimdiki halinize şükür edip devam edin.
2 yıldır LoL oynayan birisi olarak madde bağımlısı gibi biriyim kabul ediyorum şimdiki halinize şükür edip devam edin.
fosterates Picopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #36 Herixa dedi: Tamam hocam en iyisi LoL. Genişletmek için tıkla... Ben LoL'e iyi demedim yanlış anlama anamın babamın yaptığı oyun değil sonuçta karşılıksız bağlanayım oynamıyorum bile ama gerek UI olsun gerek kitlesi olsun yeni oyunculara daha açık bir oyun.
Herixa dedi: Tamam hocam en iyisi LoL. Genişletmek için tıkla... Ben LoL'e iyi demedim yanlış anlama anamın babamın yaptığı oyun değil sonuçta karşılıksız bağlanayım oynamıyorum bile ama gerek UI olsun gerek kitlesi olsun yeni oyunculara daha açık bir oyun.