Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #21 Mustafa773 dedi: Başla önerim ilk yasuo çarını aç mide geç çok iyi oynucaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam main eşyasını (ebediyi) alınca 0/11 giden bir yasuo TF'lerde iş yapabilir.
Mustafa773 dedi: Başla önerim ilk yasuo çarını aç mide geç çok iyi oynucaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam main eşyasını (ebediyi) alınca 0/11 giden bir yasuo TF'lerde iş yapabilir.
4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #22 Oyundan ve kitleden nefret ediyorum ama bilgisayarı her açtığımda elim illaki LOL'e gidiyor ve bir iki maç atıyorum.
Oyundan ve kitleden nefret ediyorum ama bilgisayarı her açtığımda elim illaki LOL'e gidiyor ve bir iki maç atıyorum.
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #23 Hayır. Ben yaptım sen yapma. Zaten artık bende oynamıyorum.
E Efefede Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #24 Rub dedi: Hocam benim bir tane hesabım var yeni bir tane West'te açabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet açabilirsin LoL'ün sitesine gidip kayıt ola bas açılan sekmede ilk önce sol üstteki bölgeye tıkla europe West seç.
Rub dedi: Hocam benim bir tane hesabım var yeni bir tane West'te açabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet açabilirsin LoL'ün sitesine gidip kayıt ola bas açılan sekmede ilk önce sol üstteki bölgeye tıkla europe West seç.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 30 Temmuz 2023 #25 safyasoo dedi: Sizce LoL'e başlamalı mıyım arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Başlamamak kendine yapacağın en büyük iyilik olabilir.
safyasoo dedi: Sizce LoL'e başlamalı mıyım arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Başlamamak kendine yapacağın en büyük iyilik olabilir.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.451 Çözümler 2 30 Temmuz 2023 #26 Çok sinirli biriysen başlanmaz. Ama sinirli değilim dayanırım diyorsan başlanır. Oyun güzelde kitlesi kanser. Bilerek feedleyen mi desen 2 mid mi yapan desen.
Çok sinirli biriysen başlanmaz. Ama sinirli değilim dayanırım diyorsan başlanır. Oyun güzelde kitlesi kanser. Bilerek feedleyen mi desen 2 mid mi yapan desen.