LoL'e başlayayan için tavsiyeler nelerdir?

Basit ve kolay karakterler ile başlamalısın. Farm sayını her zaman yüksek tutmaya bak ve farmda son vuruş kısmına dikkat et. LoL'de bir karakter üzerine main yapmamaya çalış. Mümkün oldukça fazla karakter ile oynamaya bak (aram bu olay için iyi bir örnek). İlla ustalaşmak istiyorsan en az 3 karakter ile ustalaşmaya bak.
 
Silver gold elodan çıkamayanlar yine başlama önerilerinde bulunmuş :D Öncelikle random sağda solda oyna. Yavaş yavaş keyif aldığın ve güçlü olduğun laneleri çözersin. Örneğin yetenek ve oyun yapın hangi lane için daha uygun. Mid mi adc mi top mu vs. Daha sonra o lane herolarına yoğunlaş. Boş zamanlarında prof. oyuncuların yayınlarını izleyebilirsin.

Ben lise dönemimde her okul çıkışı böreğimi alır eve gider xpeke kassadin xpeke zed xpede orianna xpeke anivia vs. diye izlerdim. /Xpeke o dönemlerde prof. oyuncuydu. Oyuna başladıktan sonra bu şekilde devam ettim. ilk başladığım sezon S3 Silver S4 Diamond S5 Challenger S6 Challenger S7 Diamond olarak bitirdim.

Bu sezonda Diamond1 iken inaktiflikten plata düştü hesap.

Kısa özet: Önce yeteneğinle ve oyun tarzınla bağdaşan lane'i bulup oraya yoğunlaşman sonrası yavaş yavaş ince ayrıntılara giriyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı