LoL'e Vanguard geliyor!

Onları raporlasanız da bir şey olmuyor ya hani o koyar insana. :D Kendimden biliyorum bana hakaret edene ben de ederim, hiç ban yediğimi de hatırlamıyorum.
Hakaret edene hakaret etmek kötü bir şey farkındayım ama en azından sinirim geçiyor. Öbür türlü istediğin kadar raporla ceza falan alan yok.
 
Mavi ekranlarla boğuşmak hiç hoş olmayacak. LoL'de hileyle de hiç karşılaşmadım açıkçası. 1-2 tane altın hilesi hariç.

Zaten hileler çok az oyunda ben hiç karşılaşmadım 3 oyunda bir hile geliyor demesine de inanmadım açıkçası büyük ihtimal iyi oynayan adama hile dedi.
 
Zaten hileler çok az oyunda ben hiç karşılaşmadım 3 oyunda bir hile geliyor demesine de inanmadım açıkçası büyük ihtimal iyi oynayan adama hile dedi.

Pişkin pişkin scriptim dedikleri için öyle dedim. Yani Gold eloda kimsenin öyle oynuyacağını sanmıyorum adam hep baseye ulti atıyordu.
 
Hakaret edene hakaret etmek kötü bir şey farkındayım ama en azından sinirim geçiyor. Öbür türlü istediğin kadar raporla ceza falan alan yok.

Doğru raporladığın sürece raporladığın kişi sisteme alınıyor ve belirli bir rapor sayısına ulaştığında ban yemeden önceki maçında raporlayanlara sadece bildirim gidiyor yani ceza var ama sadece 1 oyun küfür ederse yok art arda yaparsa var.
 
Zaten hileler çok az oyunda ben hiç karşılaşmadım 3 oyunda bir hile geliyor demesine de inanmadım açıkçası büyük ihtimal iyi oynayan adama hile dedi.
Hileciler LoL'de full davetle alınan platformlar hariç 3 gün sonra ban yiyorlar zaten belli bir lige kadar çıkmaları imkansız. Normal oyunda da kimsenin açmaya tenezzül edeceğini sanmıyorum.
 
Evet arkadaşlar sanırım LoL'e de Vanguard gelecek. Mail attılar sizde mailinizi kontrol edip detaylı okuyabilirsiniz ben şöyle yazayım.
Herkese merhaba,

Önümüzdeki ay Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları dokümanlarımızı güncelleyerek sesli sohbete yönelik davranış sistemlerimizi iyileştirecek, yeni bir iade politikasını yürürlüğe sokacak ve gelecekte oyunlarımızın belli bölümlerinin oynanabilmesi için anti-hile yazılımı kullanımının gerekebileceğini belirteceğiz. Yeni şartların tamamını aşağıdaki her bir bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz. Bazı satır başlarıysa şöyle:

Gizlilik Politikası : Gizlilik politikamıza getirdiğimiz güncellemeyle birlikte oyuncular Riot sesli sohbet ürünlerini kullanırken sesli sohbetleri kaydetmemiz ve değerlendirmemiz mümkün olacak. Bu durum ilk olarak VALORANT için geçerli olacak. Bizim sesli sohbetlerimizi kullanarak diğer insanları rahatsız eden, nefret söyleminde bulunan veya deneyiminizi olumsuz etkileyen oyunculara karşı yaptırımda bulunabilmemiz için bu oyuncuların ne söylediğini bilmemiz gerekli. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde sesli sohbet verilerini analiz etme hakkına ihtiyacımız olacak. İlgili sesli sohbetler yalnızca olumsuz davranışlara dair bir rapor gönderilmesi halinde saklanacak veya değerlendirilecek. Aksi halde ses verileri silinecek. Herhangi bir ihlal tespit edilirse gerekli adımları atacağız ve değerlendirmenin tamamlanmasının ardından verileri sileceğiz. Gizlilik politikamız Riot çapında bir politika olduğundan oynadıkları oyuna bağlı olmaksızın tüm oyuncuların bu değişiklikleri kabul etmesi gerekiyor. Ancak şu anda olumsuz sesli sohbet davranışlarının rapor edilmesi halinde ses verilerini kaydedip değerlendirmeyi planladığımız tek oyun VALORANT.

Hizmet Şartları: Tüm bölgeleri ve tüm oyunlarımızı etkileyecek yeni bir iade politikasını devreye sokuyoruz. Bu iade politikası nelerin iade edilip edilemeyeceğine, iade talep etme sürecine ve eğer kullanılıyorsa üçüncü parti satış mecralarına (mobilde yer alan Wild Rift ve Teamfight Tactics gibi oyunlar için) dair kuralların yanı sıra diğer ilgili ve faydalı bilgileri içerecek. VALORANT'la beraber Vanguard'ın gelmesi ve gelecekteki bazı oyunlarımızın çekirdek sürücüleriyle korunacak olması nedeniyle, oyunlarımızın belli bölümlerini oynayabilmeniz için gereken anti-hile yazılımı hakkında kullandığımız dili güncelledik. Anti-hile programlarımız hakkında konuşurken çözümlerimizi ifşa etmemek kaydıyla mümkün olduğunca şeffaf davranmaya çalışacağız. Tüm yeni anti-hile yazılımlarını, özellikle de çekirdek düzeyinde sürücüleri çıkışlarından ve yüklenmeleri gerekli hale gelmeden uzun bir süre önce duyuracağız.

Bu güncellemeleri yapma nedenimize, ses verilerinizle ne yapacağımıza (ve bunları nasıl güvenli şekilde saklayacağımıza) ve değişikliklerin sizi nasıl etkileyeceğine dair daha fazla bilgi için RiotGames.com makalemize göz atabilirsiniz.

Bu güncellemeler [30 Mayıs] 2021'den itibaren geçerlidir.
Oyunlarımızı oynadığın için teşekkürler!

- Riot Games Ekibi

Tekrar başlama zamanı geldi desene.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı