LoL'ü bırakıyorum

Bu bardağı aşıran son damlaydı. Son maçımda premle botta yasuo/fiddle yaptık ikimiz sadece taşıyoruz 2V8 gidiyor maç. Jungda Kayn midde Zed var bu ikisi de pre. Kayn 1 tane ejder aldı ki onu da ben aldım dağ ruhu var geldi son ejder. Adamlar 3/1 drake fight var Kayn gitmiş topta kayacıllarını kesiyor niye gelmedin diyorum keyfim istedi diyor. Bir şey yazmadım karşıda cho var adam 18 stack olmuş. Adamı ona rağmen kesebiliyoruz benimle fiddle. Zed'in 270k Zed'i var kaynında 780k Kayn'ı var ve bu Kayn r yi Full can iken atıyor. Zed pingi 200'ün altına düşmüyor gelip bota roam atıp karşı botu kastırıyor. Oyun sonu prem çıktı baktım Zed istek attı gittim lobiye kaç yaşındasın diyor 19 dedim ben 21 yaşındayım öncelikle büyüklerine karşı saygılı ol ( arada anne-babaya sövmeler). Çıldırdım kafayı yedim adeta adamları sesliyede çağıramıyorum ses bozuldu bugünkü güncellemeden sonra (sizdese böylese söyler misiniz?). Yaza yaza en sonunda attılar beni odadan. An itibarıyla CS:GO yüklüyorum kapsül alım-satım yapacağım cebime 3-5 kuruş girer belki. Sezon başlayınca tekrar başlarım LoL'e büyük ihtimal. O da West'e geçerim.

Hayatında aldığın en iyi kararlardan biri olarak tarihe geçti bence.😀 Başarılar. 👏👏👏
 
Sezon arası rahatlığı. Bu kadar da try hard olma.

Bugün benim de başıma geldi. Allah'tan dengesiz, bozuk, kartopu etkisi ile oyunu taşıyan çarlar oynuyorduk (Vayne ve Pyke) da taşıdık.

Screenshot_20211208-234551.png


Veigar, Lux ve Malp'ın hasarı için Ruh Gömleği ve Aklın Sonu; Yasuo ve Ashe'in kritik vuruş hasarını azaltmak için Randuin aldım.

Ama gel gelelim Rengar bana sövüyor. Vayne'e tank eşyaları mı alınırmış.

Gerçekten bir an vazgeçtim. Win vermek istemedim. Daha sonra oyunu orta koridora taşıdık, 2 fight atıp kestik karşıyı. Baron alıyoruz, bizim Rengar gidip karşı mavide ölüyor :D

Yani işin özü, her maçı kazanamazsın. Her maçı da kazandıramazsın. Kimseye LP kazandırmak zorunda da değilsin. Biraz relax ol. Oyunu ya try-hard oyna, ya da relax oyna.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı