LoL'ü bırakmalı mıyım?

LoL'de rank kasmak için giriyorum fakat herkes flame yapıyor almak istediğini alamayınca feedliyor. En nefret ettiğim şey ise flame atarken ölüyorlar bu sefer daha çok küfür etmeye başlıyorlar. Ne zaman oyun kaybetsek bot diff oluyor. Çünkü her dakika flame yapıyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Oyunu bırakmalı mıyım?

Oyunda ki kavramları çok bilmem bir tek Feedleme'nin anlamını biliyorum kasıtlı bir şekilde ölmek rakip takımı kazandırmak için yapılan bir şey veya kendi takımının zıvanadan çıkması için bence gereksiz sinir yapıyorsun da ha sakin oynamak seni daha ilerilere götürür bana sorarsan, oyunda ders gibidir en iyi oyuncuları izle nerede ne yaptıklarına dikkat et böyle böyle pratik yapmak lazım eğer halen sinirlerinize hakim olamıyorsanız oyunu bırakmanızı öneririm veya ara vermenizi.
 
Oyun güzel. Olsa ne yazar? O ortama sahip olduktan sonra... Dünya üzerindeki bence en rezil ortama sahip kesinlikle oynanmaması, oynanacaksa da TR ve WEST dışı hesap açılması gereken programdır.
 
Tek başına penta atabilen şampiyonları kullanmanızı öneririm. Örneğin jax, Nasus, jhin, veigar vb. şampiyonları seçip oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun başında herkesi susturun.

Jax tek atıyor atıyor ama 1V1 kalınca Leona'ya bile eziliyor. Ama nasıl ezilme eritiyorsun resmen.
Oyunu zevk için oynarsan gayet zevkli bişr oyun bence ortamı kötü olsa da.
 
LoL'ü sezon 2'den beri çok deli bir şekilde günlük 7-8 el atarak oynuyordum elom yüksek oynadığım şampiyonlarda sıralamam yüksek arkadaşlarımla eğleniyordum bu zamana kadar ama bu sezon 10'dan beri artık boş flamer insanlar oyundan aldığım zevki yokettiği için 1 ay önce bırakma kararı aldım ve şu an gayet mutluyum. Steam'dan arkadaşlarımla CO-OP oynuyorum Single hikayeli serileri bitiriyorum diğer multiplayer oyunlara döndüm biraz eğer cidden zevk almıyor isen benim gibi bırakmanı öneririm.
 

Geri
Yukarı