LoL'ü sonunda bıraktım

LoL benim için sezon dörtten sonra bitmişti. Hala da dengeli değil. Tek atan suplar, hasar yemeyip tek atan tanklar, yürüyen altın gibi görülen ADC oyuncuları ve tek atıp çıkamayan suikastçı gibi pek çok sebep var. Ama oyun oynatıyor bir şekilde sizi muadili yok gibidir.
 
Bu mutluluğu sizle paylaşmak istedim. Bağımlılık gibiydi ve en sonunda kurtuldum. İlk önce LoL'ü sildim ve bir uzantıyla indirebileceğim her siteyi engelledim. Sonra YouTube'da LoL çeken kanalları abonelikten çıktım. Ana sayfama düşen LoL videoları çeken kanalları engelledim (bazılarını çok sevsem de). Mutluyum.
çok yazık etmişsin :D
LoL benim için sezon dörtten sonra bitmişti. Hala da dengeli değil. Tek atan SUP'lar, hasar yemeyip tek atan tanklar, yürüyen altın gibi görülen ADC oyuncuları ve tek atıp çıkamayan suikastçi gibi pek çok sebep var. Ama oyun oynatıyor bir şekilde sizi muadili yok gibidir.

Hiçbir SUP ap veya ad itemleri almadıkça tek atamaz + tank metası hiç değil ki tanklar çerçöp şu an
 
LoL'de bağımlılık yapan şey ne? Metin2 vs oyunlarda karakter kasma derdi item yükseltme var ama LoL'de gerçekten anlamıyorum ne bağımlılık yapıyor.
 
Eskiden benim içinde bırakmak zordu. Ama yeni gelen her güncelleme oyundan soğuttu. Çok nadiren giriyorum artık. Hele yeni gelen ejderlerden sonra oyunu bırakmak zor değil artık.

LoL oynadıktan sonra bırakmayı ne kadar istesen de başka oynayacak oyunun olmadığı için yine LoL'e dönüyorsun. Yıllarca bunu yaşadım.
LoL'de bağımlılık yapan şey ne? Metin2 vs oyunlarda karakter kasma derdi item yükseltme var ama LoL'de gerçekten anlamıyorum ne bağımlılık yapıyor.
Bağımlılık yapan şey kaybettikçe kazanmayı istemek. Kazanmayı istedikçe daha çok agresifleşiyorsun ve oyundan soğumaya başlıyorsun. Ama her kazandığın oyunda daha çok kazanmak istediğin ve oyunu bir hevesle bırakıp başka zevk veren oyun bulamadığın için LoL'e bağımlı oluyorsun.
 

Geri
Yukarı