Kasım_0
Centipat
Arkadaşlar merhaba az önce YouTube'da video izliyordum ve videoyu durdurdum bilgisayardan tırrrrrr diye bir ses geldi.
Ondan bir 5 dk sonra tekrardan videoyu durdurdum ve yine aynı ses geldi. Bilgisayarı aldığımdan beri değişik değişik şeyler oluyor zaten. Bir türlü anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Laptopun modeli bu:
www.mediamarkt.com.tr
Ses geldiği an PC dondu gibi sanki değişik bir sesti yani.
Bu sorunlardan önce de PC de sürekli bir aygıt çıkarıp takma sesi geliyordu ve ses geldiği an ekran 1-2 saniyeliğine donuyordu.
Belki bir çaresi olur diye şu an ekran kartı sürücülerini güncelliyorum. BIOS Update falan da gelmişti. Windows Update de gelmiş, acaba onları güncellemedim diye bir sorun olmuş olabilir mi?
Ondan bir 5 dk sonra tekrardan videoyu durdurdum ve yine aynı ses geldi. Bilgisayarı aldığımdan beri değişik değişik şeyler oluyor zaten. Bir türlü anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Laptopun modeli bu:
LENOVO LOQ/Core I7-13650HX/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4060 8GB/15.6" FHD/W11/Laptop 83DV00G3TR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO LOQ/Core I7-13650HX/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4060 8GB/15.6" FHD/W11/Laptop 83DV00G3TR fiyatı ve özelliklerini incelemek iç
Ses geldiği an PC dondu gibi sanki değişik bir sesti yani.
Bu sorunlardan önce de PC de sürekli bir aygıt çıkarıp takma sesi geliyordu ve ses geldiği an ekran 1-2 saniyeliğine donuyordu.
Belki bir çaresi olur diye şu an ekran kartı sürücülerini güncelliyorum. BIOS Update falan da gelmişti. Windows Update de gelmiş, acaba onları güncellemedim diye bir sorun olmuş olabilir mi?