LOQ serisi sorunlu mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
15***9 serisi cihazlar evet Intel ve AMD farketmeksizin anakart sorunlu. 15***8 cihazlar sorunsuz, 15***10 ise belirsiz. Attigin cihaz 9 serisi yani anakart yanma riski var. Alinabilecek bir onlem yok. 1 haftalikken bile yanan LOQ cihazlar var ancak hic yanmayanda var. Arkadasimin 8845HS islemcili LOQ cihazi 1 haftalikken yandi ki ne oyun oynanmisti ne yüke girmisti. Gundelik kullanırken olusmus, para iadesi aldı.

RAM.

15***9 serisi cihazlar evet Intel ve AMD fark etmeksizin anakart sorunlu. 15***8 cihazlar sorunsuz, 15***10 ise belirsiz. Attigin cihaz 9 serisi yani anakart yanma riski var. Alinabilecek bir onlem yok. 1 haftalikken bile yanan LOQ cihazlar var ancak hiç yanmayanda var. Arkadasimin 8845HS islemcili LOQ cihazi 1 haftalikken yandi ki ne oyun oynanmisti ne yüke girmisti. Gundelik kullanırken olusmus, para iadesi aldı.

Yabanci forumlarda ağırlık HX işlemcilerde. Nadir de olsa AMD'lerde sıkıntı var. Laptopu uygun fiyata almıştık. Üzerine RAM ve SSD takviyesi yaptim hatta. Para iadesi yerine muadili baska bir modele gecme gibi bir hak tanınıyor mu?

7435HS 4060 versiyonunu 2 farklı arkadaşım kullanıyor. Oyun amaçlı kullanıyorlar herhangi bir sorun yaşamadılar. Nadirende olsa amd tarafında da aynı sorunu yaşayan varmış.

RAM.

Yabanci forumlarda ağırlık HX işlemcilerde. Nadir de olsa AMD'lerde sıkıntı var. Laptopu uygun fiyata almıştık. Üzerine RAM ve SSD takviyesi yaptim hatta. Para iadesi yerine muadili baska bir modele gecme gibi bir hak tanınıyor mu?

Sahsen LOQ riskine girmem ancak gelecek para iadesinede bagli. Urunu aldigin fiyata veriyorlarsa muadil veya ust model urun alip satarim ben sahsen eger verdikleri urun 15***9 serisi ise. Eger 15***10 serisi verirlerse kullanılabilir. Ic tasarimda degisiklige gitmis Lenovo yeni seride, yuksek ihtimal sorun cozulmustur. Oldukca fazla sorun var AMD tarafinda da. Intel'e gore daha nadir ancak yinede fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı