Larry00 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Minecraft üzerinden Rol amaçlı bir sunucu açmayı düşünüyorum. Plugin işlerinden pek anlamıyorum acaba bana yardımcı olacak gönüllü birileri var mı? Eğer varsa konuşmak ve bilgi edinmek isterim.
Minecraft üzerinden Rol amaçlı bir sunucu açmayı düşünüyorum. Plugin işlerinden pek anlamıyorum acaba bana yardımcı olacak gönüllü birileri var mı? Eğer varsa konuşmak ve bilgi edinmek isterim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.076 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Ben yardımcı olmak isterim.
Larry00 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 iKayraOnur dedi: Ben yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden Seregon#1405'i eklerseniz daha detaylı konuşabiliriz.
iKayraOnur dedi: Ben yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden Seregon#1405'i eklerseniz daha detaylı konuşabiliriz.