Lost Ark paket alınmalı mı?

Hocam bir şey soracağım. Oyunda PvP yaparken herkes eşit. Benim yıllardır oynadığım ve bildiğim PvE yapma amacım PvP'de daha güçlü olmaktır. Yani ben grind yapıp daha iyi itemler yapıyorsam, ben oyunu 10000 saat oynamışsam Online bir oyunda farkımın ortada olması lazım. İşte herkes zırhıma filan bakıp yuh bunu yapmak için 1000 saat oynamak lazım filan demeli. PvP yapmadan önce şu adamdan uzak duralım tarzında takılmalılar. Yani oynadığım çoğu MMORPG bu şekildeydi. Bunda ise hiç PvE yapmadan PvP'de parçalayabiliyorsun diye biliyorum. Bu yüzden biraz soğudum açıkçası yani ben 500 saat PvE yaptım RAID'ler vs ama bana bir yararı yok ki. PvP'de etkilemiyor oynayışımı. O zaman aklıma bunu oynayacağıma Single Player RPG oynamak geliyor içimden. AC oddysey mesela oynuyorsun hep daha yüksek hasarlı, yüksek levelli silahlar ama karşında hep botlar var hiç o itemlerin farkını koyup PvP yapmıyorsun ki. Bu da bana o şekil gibi geliyor. Bilmem belki yanılıyorumdur senin fikirlerin neler bu konuda?
Oyunda Pvp yetenek bazlı. Pvp seti ve efeklerini getiriyorsun ondan sonrası senin nasıl oynadığına kalmış ama bu söylediğim arenalar için geçerli. Oyun haritasında kafana göre pvp yapabileceğin bir yer var orda itemi iyi olan vurup geçiyor. Oyunu 1000 saat oynayarak çok bir şey elde edemezsin bu arada. Günlük zindanlardan alabileceğin ödüller belli. 3 hakkın var her bir karakter için ve her bir raid için. Farklı karakter kastığın zaman da ortak level'a yansıyor. Diyelim bir karakterin level 300 ve bir yan karakter daha açtın, yeni açtığın karakter her level atladığında ortak level'a yansıyor. Ekstra stat ödül veriyor her seviye de ortak level dediğimiz de o. Karışık gibi gözüküyor ama basittir yani. Öyle aşırı kasıyım herkese bir tane vuruyum geçiyim olayı yok oyunda. Pve'de bile yok ne kadar güçlü olursan ol raid'in mekaniğini yapmadığın zaman patlıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı