FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bugün sağlam bir Low Kick yedim bacağım acıyor ve yürürken de hissediyorum biraz acıyı. Sizce çok mühim bir problem mi yoksa normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Arkadaşlar ben Kick boks yapıyorum bugün sağlam bir Low Kick yedim bacağım acıyor ve yürürken de hissediyorum biraz acıyı. Sizce çok mühim bir problem mi yoksa normal mi?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Acının mühimi fazlası azı yoktur bir doktora görünün. hele dövüş sporlarında kırılma çatlama olayları fazlasıyla görülüyor zaten.
Acının mühimi fazlası azı yoktur bir doktora görünün. hele dövüş sporlarında kırılma çatlama olayları fazlasıyla görülüyor zaten.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 5 Eylül 2024 #3 Bacakların alışacak ve güçlenecek normal.