LS2 motor kaskı alınır mı?

Bütçeniz yok ise bence ilk bütçenizi ayarlayın kasktan para kısılmaz hocam. Kendinizi düşünün ilk olarak. Bütçeniz bence en az 5K olması lazım oda giriş seviyesi kask olur zaten.

Hocam zam gelmeden alayim diye bütçe ayarlamak icin beklersem zam gelecek ekstradan beklemem gerekecek.

Bütçeniz yok ise bence ilk bütçenizi ayarlayın kasktan para kısılmaz hocam. Kendinizi düşünün ilk olarak. Bütçeniz bence en az 5K olması lazım oda giriş seviyesi kask olur zaten.

Hak verirsinizki bir an önce motoru sürmek istiyorum artık.

Hocam zam gelmeden alayim diye bütçe ayarlamak icin beklersem zam gelecek ekstradan beklemem gerekecek.

Hak verirsinizki bir an önce motoru sürmek istiyorum artık.
Düşünün biraz hocam. O aldığınız 2K lık kasklarda sertifika zaten beklemeyin başta. Kaza yapıyorsunuz motora başladığınız gün kafanızdaki strafor parçası bi darbede yırtılıyor size bir şey oluyor. 2-3 Bin lira daha fazla vermek yerine böyle bir şey yaşıyorsunuz ve yaşamınızı etkiliyor. Zam dediğiniz gelir 500 lira 1000 lira. Taksitle alırsınız şimdiden. Şimdi 2K lık kaskı alabiliyorsanız taksit ile 5k lık da alabilirsiniz bence. En az 2022 de yürürlüğe giren ECE 22.06 sertifikası olması lazım.

Düşünün biraz hocam. O aldığınız 2K'lık kasklarda sertifika zaten beklemeyin başta. Kaza yapıyorsunuz motora başladığınız gün kafanızdaki strafor parçası bir darbede yırtılıyor size bir şey oluyor. 2-3 bin lira daha fazla vermek yerine böyle bir şey yaşıyorsunuz ve yaşamınızı etkiliyor. Zam dediğiniz gelir 500 lira 1000 lira. Taksitle alırsınız şimdiden. Şimdi 2K'lık kaskı alabiliyorsanız taksit ile 5Klık da alabilirsiniz bence. En az 2022 de yürürlüğe giren ece 22.06 sertifikası olması lazım.

Ogrenciyim o yuzden taksitte zor ama montu biraz erteleyip 5kya cikabilirim.

L beden uyuyorsa mutlaka değerlendirin.
@The night joker

S beden oluyor maalesef

3-5 k arasins hangi markalar var alabilecegim.

İlave olarak HJC'i unuttum. S beden denk getirebilirseniz nefis olur. Flat mat modelinde beden var.

İlave olarak Hjc'i unuttum. S beden denk getirebilirseniz nefis olur. Flat mat modelinde beden var.

Hocam peki 4 mevsimlik mont oneriniz var mı bir de koruyucu bir mont icin yaklasık ne kadar bütçe ayırmalıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı