LS27DG602SUXUF OLED monitör 24.819 TL'ye alınır mı?

rintarou

Hectopat
Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 X 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming oyuncu monitörü Amazon.com.tr
Sepete ekleyince ürün düşüyor. Sanırım ürün yeni, OLED yanmasına karşı değişim garantisi vermiyorlarmış.

Şahsen 30 bine OLED monitör almaktansa bu paraya 4K TV alırım. İlla monitör gerekiyorsa da 2K daha uyguna IPS ekran bir monitör almayı tercih ederim. Burda kullanım amacı önemli tabi. Ürüne gelecek olursak monitör güzel, dediğiniz gibi bir yanma garantisi vermiyor, yanma engelleyici bir yazılım ile 3 sene yanma problemi olmayacağını söylüyor Samsung. 7 senelikte ömür biçmiş.

Ekleme: Ürünün 24.819 a düştüğünü yazmışsınız onu sonradan farkettim, ama yinede dediğim gibi kullanım amacı önemli etken burda.

Şahsen 30 bine OLED monitör almaktansa bu paraya 4K TV alırım. İlla monitör gerekiyorsa da 2K daha uyguna IPS ekran bir monitör almayı tercih ederim. Burada kullanım amacı önemli tabii. Ürüne gelecek olursak monitör güzel, dediğiniz gibi bir yanma garantisi vermiyor, yanma engelleyici bir yazılım ile 3 sene yanma problemi olmayacağını söylüyor Samsung. 7 senelikte ömür biçmiş.

Ekleme: Ürünün 24.819'a düştüğünü yazmışsınız onu sonradan fark ettim, ama yine de dediğim gibi kullanım amacı önemli etken burada.

Televizyon tarafında öneriniz nedir?

33 bine LG nin bu modeli var

Bütçe artmassa

QLED düşünürseniz daha yüksek boyut ile.

33 bine LG'nin bu modeli var.

Bütçe artmazsa.

QLED düşünürseniz daha yüksek boyut ile.

Bütçe biraz esneyebilir ama böyle dev ekran istiyorum denilebilir televizyon tarafında.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı