S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #11 @Ruter Dediğim gibi, tekrar bir boot eder misiniz diskte herhangi bir silme işlemi yapmadıysanız? Böyle seçeneklerin olduğu bir ekran gelmeli, gelmiyorsa netinstall ISO'su indirmişsiniz.
@Ruter Dediğim gibi, tekrar bir boot eder misiniz diskte herhangi bir silme işlemi yapmadıysanız? Böyle seçeneklerin olduğu bir ekran gelmeli, gelmiyorsa netinstall ISO'su indirmişsiniz.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: @Ruter Dediğim gibi, tekrar bir boot eder misiniz diskte herhangi bir silme işlemi yapmadıysanız? Böyle seçeneklerin olduğu bir ekran gelmeli, gelmiyorsa netinstall ISO'su indirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapılsın daha sonra kontrol edeceğim. Su an yarıda bırakamam. Netinstall olsa ne olur ki?
Samotne Ciasteczka dedi: @Ruter Dediğim gibi, tekrar bir boot eder misiniz diskte herhangi bir silme işlemi yapmadıysanız? Böyle seçeneklerin olduğu bir ekran gelmeli, gelmiyorsa netinstall ISO'su indirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapılsın daha sonra kontrol edeceğim. Su an yarıda bırakamam. Netinstall olsa ne olur ki?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #13 Ruter dedi: Kurulum yapılsın daha sonra kontrol edeceğim. Su an yarıda bırakamam. Netinstall olsa ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz diye biliyorum, sadece kurulum dosyalarını internetten çeker, ISO'dan değil. Kurulum yapılıyorsa sakın bırakmayın, yapsın.
Ruter dedi: Kurulum yapılsın daha sonra kontrol edeceğim. Su an yarıda bırakamam. Netinstall olsa ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz diye biliyorum, sadece kurulum dosyalarını internetten çeker, ISO'dan değil. Kurulum yapılıyorsa sakın bırakmayın, yapsın.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Ekim 2020 #14 Torrent ile indirmeye çalışırken büyük ihtimalle netinstall olanı indirdiniz.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #15 vermillionp2 dedi: Torrent ile indirmeye çalışırken büyük ihtimalle netinstall olanı indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam lubuntunun resmi sitesinden indirdim.
vermillionp2 dedi: Torrent ile indirmeye çalışırken büyük ihtimalle netinstall olanı indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam lubuntunun resmi sitesinden indirdim.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Ekim 2020 #16 Ruter dedi: Yok hocam Lubuntu'nun resmi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Torrent ile indirmeyi zaten kendileri sunuyorlar. Bu arada Xubuntu'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
Ruter dedi: Yok hocam Lubuntu'nun resmi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Torrent ile indirmeyi zaten kendileri sunuyorlar. Bu arada Xubuntu'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #17 vermillionp2 dedi: Torrent ile indirmeyi zaten kendileri sunuyorlar. Bu arada Xubuntu'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Bu.
vermillionp2 dedi: Torrent ile indirmeyi zaten kendileri sunuyorlar. Bu arada Xubuntu'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Bu.
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 28 Ekim 2020 #18 Alternate zaten netinstall sürümü.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #19 yolcu dedi: Alternate zaten netinstall sürümü. Genişletmek için tıkla... Kurulumda bir hata yapmışım klavye düzeni bozuk. İ ye bastığımda ù yapıyor. Dil olarak sorun yok nasıl duzeltebilirim?
yolcu dedi: Alternate zaten netinstall sürümü. Genişletmek için tıkla... Kurulumda bir hata yapmışım klavye düzeni bozuk. İ ye bastığımda ù yapıyor. Dil olarak sorun yok nasıl duzeltebilirim?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Ekim 2020 #20 Buradaki olan sanırım normal ISO dosyası. Account Suspended