Doğru sürümü indirdiğinden emin misin? Bu hatayı yanlış Bit olunca alıyorum ben genelde. Birde terminale 'sudo apt install gdebi' yaz ve 32 bitlik dosyayı onunla kurmayı dene. Ek paketleri kuramıyor olabilir.
Doğru sürümü indirdiğinden emin misin? Bu hatayı yanlış Bit olunca alıyorum ben genelde. Bir de terminale 'sudo apt install gdebi' yaz ve 32 bitlik dosyayı onunla kurmayı dene. Ek paketleri kuramıyor olabilir.
Doğru sürümü indirdiğinden emin misin? Bu hatayı yanlış Bit olunca alıyorum ben genelde. Birde terminale 'sudo apt install gdebi' yaz ve 32 bitlik dosyayı onunla kurmayı dene. Ek paketleri kuramıyor olabilir.
dostum zoom'da download kısmında lubuntu yok ubuntuyu seçip 32biti işaretledım ındrdim. Uzun sure sonra linuxa geçtim daha ayrıntılı yardım edebilirsen çok mutlu olurum