M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2014 #11 Bendede aynı şey oldu güncelleme geldi kabul ettim yükledi birşeyler kontrol ettiğimde telefon güncel diyor fakat ekstralar bilgide Lumia Black yazıyor.
Bendede aynı şey oldu güncelleme geldi kabul ettim yükledi birşeyler kontrol ettiğimde telefon güncel diyor fakat ekstralar bilgide Lumia Black yazıyor.
Mert Ock Kilopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 85 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #12 güncellemeleri tekrar tekrar kontrol et yarım kalmış olabilir yada telefonu sıfırlayıp tekrar güncelleye bilirsin
güncellemeleri tekrar tekrar kontrol et yarım kalmış olabilir yada telefonu sıfırlayıp tekrar güncelleye bilirsin
Rammstein24 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 509 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #13 Ben telefonu 4-5 kez sıfırladım durum gene aynı babamın da 925 modeli var ayarlara girdi telefonu güncelledi .
Ben telefonu 4-5 kez sıfırladım durum gene aynı babamın da 925 modeli var ayarlara girdi telefonu güncelledi .