Lumia 525 almayı düşünüyorum önerir misiniz?

S3 Mini kullanıcısı olarak, Lumia 525 almayı planlıyordum, alabilirsiniz. Şu anda 630 alacağım fakat 525'in performansı ile alakalı değil yanlış anlamayın. S3 Mini falan hikaye 1 sene bile olmadı telefon çok yavaşladı. Lumia alın rahatlayın hocam.

Lumia alabilirsin, hızlı ve seri bir telefondur. O paraya alabileceğin en iyisi bence fiyat, performans olarak.

Kliksa.com sitesine bak,fiyatı en iyi orda Cihaz süper.

lumia telefonları kötüleyen arkadaşlara bir şey soracağım. 400 liranız var. Gidip de siz hangi telefonu alacaksınız ? O yüzden arkadaşın kafasını karıştırmaya hiç gerek yok. Düşünmeden 400 liraya alabilirsin.

S3 mini daha iyi değil arkadaşım. Ben lumia 525 almadan önce s3 mini kullanıyordum. 6. ayımda kasmalar başladı. Garantiye verdim geldi aynı durum devam etti. Birkaç defa bozuldu. Lumia 525 aldım 530 tl'ye. Kafam rahat şimdi 1 yıla yaklaştı ve kasma-donma gibi problemlerle daha karşılaşmadım. Oldukça stabil çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…