Lumia 640 XL alınır mı?

Günümüz teknolojisinde telefonu telefon yapan güncellik, uygulama çeşitliliği. GM nin SD 210 işlemci koyup MTK 6752M gibi güçlü bir işlemciyi barındıran telefonlardan pahalıya satılması gibi.

Günümüz teknolojisinde telefonu telefon yapan güncellik, uygulama çeşitliliği. GM nin SD 210 işlemci koyup MTK 6752M gibi güçlü bir işlemciyi barındıran telefonlardan pahalıya satılması gibi.
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Almaktan vazgeçtim

520 ve 920 kullanmıştım. Yazılımsal sorunları çok var. Uygulamalar boşu boşuna kapanıyordu. Telefon kilitleniyor, bataryayı çıkartıp takınca düzeliyordu ve bunlar gibi birçok hata. Güncelleme geliyordu, düzelir diye sevinirken bir sorun düzelip 2-3 tane sorun çıkıyordu. O sorunlar olmasa ve uygulama mağazası gelişmiş olsaydı WM'den devam ederdim.

Ben Android yada iOS alma Windows Phone al demiyorum. Sadece telefonun uygulama eksikliği mevcut. Günümüz uygulamaların hepsi Windows 10 Mobile'a gelse taş gibi telefon aslında.

Şuanda hayla 920 kullanıyorum. Telefonumda yazılımsal sorun mevcut değil. Ki eski bir sürüm kullanıyorum. Windows 10 Mobile'ın tek eksiği uygulama desteği.

210 değil bu arada. Demeye çalışılanı anladım ama.
WP biraz sıkıntılı sanırım. Uygulama desteği oldukça düşük. Yazılımsal sorunlar bana düşmez. Ben hayatımda bir kere bile olsun WP kullanmadım. Kullanmak isterdim tabi orası ayrı. Bunun dışında Windows sanırım Android kadar RAM gerektirmeyen bir işletim sistemi. Böyle bir şey varsa güzel bir özelliktir. Fakat uygulama desteğinin düşük olması bu açığı kapatmıyor bile.

iOS'un RAM tüketimi nasıl ise Windows Mobile'ında öyle. Ama Windows 10 Mobile'ın uygulama sıkıntısı giderilmediği sürece asla alınmaz. Bende hediye Lumia 920 var yıllardır kullanıyorum. Ama bir Andorid Tablet'te mevcut bu yüzden açığı hissetmiyorum ben şahsen. Uygulama mağazası gelişmediği sürece alınmaz. Almayın aldırtmayın.

Eski bir 640 XL kullanıcısı olarak şunu söylemek isterim windows işletim sistemi telefonda gitmiyor insan bir yerden sonra sıkılıyor çünkü kamerası olsun uygulama marketi olsun sıkıntılı ayrıca servisleri de çok ilgisiz telefonumun tamir için gönderilip 2,5 ay da geldiğini bilirim bir daha düşün derim.

Şu saatten sonra Windows Phone alınır mı tartışılır, ben önermem. Android bir akıllı telefona yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…