LYS için sorularım var.

The Awesimum

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba herkeze.YGS'de barajı geçmeyi başardım ve LYS'ye hazırlanıyorum.
Eşit ağırlıktan girmek istiyorum , LYS-1 ve LYS-3 sınavlarına girmem gerekli bunun içinde.
Sorun şu ; Matematik ve Geometri bilgim yeterli düzeyde değil ama sözel bilgim gayet yeterli.
Edebiyat ve Coğrafya'ya güveniyorum,üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.
İyi bir LYS TM-3 puanı alabilmem için matematik ve geometri bir arada 80 sorudan kaç tanesini yapmam gerekir ?

Son düzenleme:
İyi puan kavramı kişiden kişiye göre değişir ama EA da puanı aldığın yer matematik özelliklere geometri kısmıdır.

kardesim cok girdigim icin sınava sana bir öneride bulunayım. Matematikten hemen ilk konuları ayıkla cok basitler karmasık sayıları iyi calış cok saglam kolay konu aslında ve 5 soru cıkar + otekilerle iliskilidir. Trigonometri temel seyleri bil 1 tane kek soru banko geometridende temel seyleri bilirsen kazanırsın. Bilmedigini kesinlikle ve kesinlikle sallama. Türev filan cok basit aslında limitte var onlarıda yaparsın tek sıkıntı integral onada calısma ilk bas konuları bil karmasık sayıyıda bil trigonometri limit turev temel seyleri bil bide ygs matematiginden de cıkıyordu sanırım. onlarada bir goz gezdirirsin. Sınav zor degil konular zor degil korkma matematikten yeter

Matematik ve geometriyi dikkat edersen yanlış yapma olasılığın düşer.

Kardeşim teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…