M.2 SSD BIOS'da görünürken disk yönetimi kısmında gözükmüyor

Olması lazım aslında çünkü doğru denetleyici yok. Bu işlemi yaptığınızda herhangi bir denetleyici eklendi mi yoksa aynı mı kaldılar? Bir de disk yönetiminden kontrol ettiniz mi?
Kaldırdıktan sonra donanım değişikliklerini tara dediğim zaman aynı denetleyici geri geldi, ekstra bir değişim olmadı.

Bilmiyorum. Denemek lazım. Olmazsa farklı çözümler deneriz.
Güncel BIOS sürümünü kurdum yine görülmedi, format atmak tek çare mi şuan?

Kaldırdıktan sonra donanım değişikliklerini tara dediğim zaman aynı denetleyici geri geldi, ekstra bir değişim olmadı.

Güncel BIOS sürümünü kurdum yine görülmedi, format atmak tek çare mi şu an?

Kesin çözüm değil ama denemek lazım.

Diğer SSD neydi ki derken soruyu anlamadım hocam, RAID moduna getirdiğim zaman SATA kısmı gözükmüyor ama M.2 kısmında taktığım SSD gözüküyordu.
Hocam çünkü muhtemelen siz SATA'yi değiştirdiniz. Sizin sadece NVMe'yi RAID için aktif etmeniz lazım. Diğer SSD derken Windows'un kurulu olduğu diskten bahsetmiştim.

Hocam çünkü muhtemelen siz SATA'yi değiştirdiniz. Sizin sadece NVMe'yi RAID için aktif etmeniz lazım. Diğer SSD derken Windows'un kurulu olduğu diskten bahsetmiştim.

Diğer SSD Addlink'in 240GB SATA SSD'si ve NVMe'yi de RAID moda getirince görmedi.

Başka bilgisayarda Disk Kurulumunu gerçekleştirdim ama yine de gözükmedi.

Yeni konular

Geri
Yukarı