M.2 SSD etiketleri sökülmeli mi?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün CS3030 250 GB M.2 SSD sipariş verdim ve şu an kargoda.
Bu M.2 SSD'nin hem önünde hem de arkasında kocaman etiketler var. İzlediğim incelemelerin bazılarında döküyorlar bazılarında sökmüyorlar.
Bana bu etiketleri sökersek garanti dışı kalır, sökmezsek üzerinde ki yapışkan eriyip akar gibi geliyor. Ürün elime ulaşınca ne yapmam gerekiyor?

Hangi etiketleri? Öndeki XLR8 yazan büyük siyah şeyi sökmeyeceksin zaten, arkadakinde ise bu yazıyorsa o da sökülmez. Sökülebilen bir etiket varsa kendisini belli eder zaten.

Screenshot_1.jpg

Üzerindeki yapışkan eriyip gitmez. Üretici önlemini ona göre almıştır. CS3030'da durum nasıl bilmiyorum ama büyük ihtimalle garanti dışı kalır. Üzerinde İngilizce olarak 'sökülürse garanti dışı kalır/kaldırılırsa garanti geçersiz' benzeri ifade etikete yazılıyor.

Arkasındaki etiket montajda sorun olmaz mı? M.2 SSD ile anakart arasında ezilecek çünkü.

Sonuna kadar sıkmak zararlı değil öyle değil mi?
Hocam SSD'yi slota montajladıktan sonra genelde vida ile normal vidalarsınız yada bazı anakartlarda tıpaya benzer şekilde daha kolay montaj yapılması için kolaylık bulunur onu takarsınız sabitlenmesi için biter. Yuvalar universal olarak tasarlanmıştır herhangi bir M2 SSD alıp taktığınızda sıkışmaz yada başka değişik bir sorun çıkarmaz montajda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı