M.2 SSD girişine SATA 3 SSD nasıl takılır?

Semih Dejavu

Decapat
Daha fazla  
Anakart
BIOSTAR B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Laptopumda satece 1 tane ve tek M.2 SSD gitişi var. Genelde tam tersini sorarlar fakat, yeni bir masaüstü sistem topladım elimde 120GB eski bir SATA 3 kare SSD var. Laptoptaki 512 GB M.2 SSD'yi söküp yeni bilgisayarıma takacağım. Boşta duran SATA3 SSD'yi ise leptoba takmak istiyorum bir yolu var mıdır? Kısaca M.2 portuna SATA 3 SSD nasıl takarım?

Laptopun tam modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumda satece 1 tane ve tek M.2 SSD gitişi var. Genelde tam tersini sorarlar fakat, yeni bir masaüstü sistem topladım elimde 120GB eski bir SATA 3 kare SSD var. Laptoptaki 512 GB M.2 SSD'yi söküp yeni bilgisayarıma takacağım. Boşta duran SATA3 SSD'yi ise leptoba takmak istiyorum bir yolu var mıdır? Kısaca M.2 portuna SATA 3 SSD nasıl takarım?

Laptopun tam modeli.
Biraz zor, laptop'un içinde kablolar gezmesi gerekecek.
Şu tarz birşey size lazım ama daha uzun power kablolu ve kabloları güzelce yerleşeceğinden emin olmalısınız. Sata kablosuda, resimdeki siyah sokete girecek.
1733670751509.png

Biraz zor, laptopun içinde kablolar gezmesi gerekecek.
Şu tarz bir şey size lazım ama daha uzun Power kablolu ve kabloları güzelce yerleşeceğinden emin olmalısınız. SATA kablosuda, resimdeki siyah sokete girecek.
Eki Görüntüle 2369833

Bu tam olarak ne diye geçiyor isim olarak. Sadece bunu alsam yeterli olur mu?

Bu tam olarak ne diye geçiyor isim olarak. Sadece bunu alsam yeterli olur mu?
"M2 Sata Adaptörü" yazınca benzerleri çıkıyor ama elektirik yuvaları yok, fotoğraftaki ise ingilizce yazınca çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı