Çözüldü M.2 SSD iki bölümü nasıl birleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria G2 1TB NVMe M.2 SSD
Anakart
MSI B560M PRO-VDH
Minitool Partition wizard 12.7 kullanıyorum. Disk 2 üzerinde iki tane 465GB'lık bölüm var. Bu iki bölümü dosyalarımı kaybetmeden birleştirmek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

1677316030867.png

Çözüm
Bu program ile yap, kurarken Free olarak kur Pro denemesi olarak kurma. Yine C ye "Extend" basıp boyutu ayarlayın ve uygulaya tıklayın sol alttan. Bilgisayar kapanıp diski birleştirip geri açılacaktır.
Minitool Partition wizard 12.7 kullanıyorum. Disk 2 üzerinde iki tane 465GB'lık bölüm var. Bu iki bölümü dosyalarımı kaybetmeden birleştirmek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 1681264

Diskin ana bölümüne gel ve sağ tıklayıp diski genişlete bas oradan devamı gelir ama Windows'un biçimlendirme bölümünden yap.

Diskin ana bölümüne gel ve sağ tıklayıp diski genişlete bas oradan devamı gelir ama Windows'un biçimlendirme bölümünden yap.
Dediğiniz gibi ''Extend'' yani Genişlet kısmından yapınca oluyor. Ancak Disk Yönetiminde yapamıyorum. Çünkü birimi genişlet ibaresi kilitli.
1677316926749.png

Bu program ile yap, kurarken Free olarak kur Pro denemesi olarak kurma. Yine C ye "Extend" basıp boyutu ayarlayın ve uygulaya tıklayın sol alttan. Bilgisayar kapanıp diski birleştirip geri açılacaktır.

Çözüm
Aynen böyle yaparak hallettim.
Hocam O'nu yeni birim oluşturup sonra silin ve tekrardan C diskine gelip diski genişlete basın.
Olmuyor. MiniTool ile hallettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı