PCI to M2 yerine M2 kutusu alma seçeneğini de gözden geçirin. M2 diski harici/portable disk gibi kullanıyorsunuz. Varsayın ki 500 GB lık M2 USB bellek.
PCI to M.2 yerine M.2 kutusu alma seçeneğini de gözden geçirin. M.2 diski harici/portable disk gibi kullanıyorsunuz. Varsayın ki 500 GB'lık M.2 USB bellek.
Tabi ki dediğiniz gibi. USB den alınacak hız PCI portundan alınacak hızdan yavaş olacaktır.
Amaç çıkarılan M2 SSD yi değerlendirmek ise M2 kutusu mantıklı olur. Sistem diski olmayacağı için hız önem arz etmeyebilir. Arkadaşımız kendi ihtiyacına uygun olan yolu tercih edecektir.
Tabi ki dediğiniz gibi. USB den alınacak hız PCI portundan alınacak hızdan yavaş olacaktır.
Amaç çıkarılan M2 SSD yi değerlendirmek ise M2 kutusu mantıklı olur. Sistem diski olmayacağı için hız önem arz etmeyebilir. Arkadaşımız kendi ihtiyacına uygun olan yolu tercih edecektir.
Ben olsam M2 kutusdu almayı tercih ederdim.(Benim ihtiyaçlarıma göre) Zaten şu anda en çok ihtiyaç duyduğum şey. Muhtemelen yakında sipariş vereceğim. Aşağıdaki linke bakınız.