M.2 SSD önerisi

Normalde 1000-1300 TL arasına 500GB boyutlulardan almayı düşünüyordum ama 1800 TL'ye 1TB Kioxia daha cazip geldi. Eğer normal kullanımda Samsung'la arasında ki hız farkını hissetmiyeceksem 1TB Kioxia depolama açısından ileriye dönük daha mantıklı gibi. Sizinde fikrinizi almak isterim.
Not: Anakartım BIOSTAR B450M-H

Depolama ihtiyacı açısından Exceria G2 daha iyi, ancak açıkçası şu anki fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. 1400TL bandında alınabilirdi.

Aceleniz yoksa indirim bekleyin derim.

Depolama ihtiyacı açısından Exceria G2 daha iyi, ancak açıkçası şu anki fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. 1400TL bandında alınabilirdi.

Aceleniz yoksa indirim bekleyin derim.

Aslında acelem yok dediğiniz gibi bir süre indirim bekleyebilirim. Aslında konuyu açma sebebim hangi modelleri almalıyım diye bilgi sahibi olmaktı herkese yardımları için teşekkür ederim.

Aslında acelem yok dediğiniz gibi bir süre indirim bekleyebilirim. Aslında konuyu açma sebebim hangi modelleri almalıyım diye bilgi sahibi olmaktı herkese yardımları için teşekkür ederim.

Rica ederim, maalesef fiyatlarda sürekli artış olduğu için tavsiyede bulunmak zorlaşabiliyor.

Ayrıca bilgi olsun, 1800TL fiyatına Exceria G2 alacağıma bütçemi zorlayıp KC3000 1TB alırdım.
Anakartınız gen4 desteklemese bile gen3 hızında çalışır, ileriye dönük olarak güzel bir seçim olur.

Bu da KC3000'nin iyileştirilmiş hali: Kingston FURY Renegade 1TB

Yukarıdaki ürünler bütçenizi aşsa bile fikir olsun diye önerdim. Karar veremediğiniz bir durum olursa yine bu konuya yazın, o anki piyasaya göre öneri yapılmaya çalışılır.

Son düzenleme:
Rica ederim, maalesef fiyatlarda sürekli artış olduğu için tavsiyede bulunmak zorlaşabiliyor.

Ayrıca bilgi olsun, 1800TL fiyatına Exceria G2 alacağıma bütçemi zorlayıp KC3000 1TB alırdım.
Anakartınız gen4 desteklemese bile gen3 hızında çalışır, ileriye dönük olarak güzel bir seçim olur.

Bu da KC3000'nin iyileştirilmiş hali: Kingston FURY Renegade 1TB

Yukarıdaki ürünler bütçenizi aşsa bile fikir olsun diye önerdim. Karar veremediğiniz bir durum olursa yine bu konuya yazın, o anki piyasaya göre öneri yapılmaya çalışılır.

Tamamdır eğer almaya karar verirsem veya aklıma takılan bir şey olursa tekrardan bu konu altında paylaşırım.
Yardımlarınız, ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Evet, SSD ömrü ve genel performans açısından DRAM bulundurması önemli. Attıklarımdan birisini tercih edebilirsin. İkisi de DRAM bulunduruyor. Konuda attığın Patriot Viper da DRAM bulunduruyor ancak aynı fiyata 970 EVO Plus varken alınmaz.

Kioxia Exceria 500 GB modeli alınabilir. Alternatif olarak WD Blue SN570 olabilir ancak DRAM'i yok. Tercihim Kioxia yönünde olur.
Önerdiğiniz modeli İtopya'dan satın aldım hali hazırda windows diğer m2 ssdye kurulu. Bana yapmam gereken adımları yazabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı