Tek çare yeni bir SSD bu durumda ve oyundaki harita yüklemesinde gecikmenin de sebebi bu oluyor o halde.
Hocam sizin ssdnizinde yazma-okuma değerleri orantısız çünkü ssdnizin dramı yok ama bir sorun olmaz çünkü az veri yazılmış sağlığı iyi. Bir sorun var gibi görünmüyorHocam zahmet olmazsa hazır ben de atmışken yorumlayabilir misiniz?![]()
Hocam bütçe önerin ssd önerelimTek çare yeni bir ssd bu durumda ve oyundaki harita yüklemesinde gecikmenin de sebebi bu oluyor o halde.
Hocam sizin ssdnizinde yazma-okuma değerleri orantısız çünkü ssdnizin DRAM'ı yok ama bir sorun olmaz çünkü az veri yazılmış sağlığı iyi. Bir sorun var gibi görünmüyor
Hocam bütçe önerin SSD önerelim
Hocam dramli ssd almak şart oldu gibi birşey ama diskinizde ağır işler yapmıyorsanız bir şikayetiniz yoksa dramli ssdye geçmenize gerek yok diye düşünüyorum ama her türlü dramli ssd daha iyidirDeğiştirmeye gerek var mı sizce? Böyle, DRAM'li bir modele, 1-2 yıl sonra.
Oyunda harita yüklenmesi 30 saniyeleri 1 dakikaları buluyor bunun sebebi SSD mi? Şu an için bütçem bin tl var fakat onunla da oyunda premıum alıcam 1 ay sonra 2bin lira yaparım.Hocam bütçe önerin ssd önerelim
Hocam oyundaki kaplamalar geç yükleniyorsa ssdden dolayıdır.Oyunda harita yüklenmesi 30 saniyeleri 1 dakikaları buluyor bunun sebebi SSD mi? Şu an için bütçem bin tl var fakat onunla da oyunda premıum alıcam 1 ay sonra 2bin lira yaparım.
Anakartınızın modeli nedirpcLe 3 mü 4 mü benim sistemime uygun olan onu nerden ögrenebilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.