500GB GTA 5 ve FH5 gibi büyük oyunları aynı anda indirmeyecekseniz rahat yeter.O kadar bütçe olsa tabi yeterli olur.500GB sadece CS:GO gibi oyunlar oynuyorum ilerde zaten HDD alacağım beni en azından bir kaç ay işimi görür mü ?
Evet yukarıda da belirttiğim gibi sadece M.2 SSD sistemin depolama kısmı için yeterli olur mu? Mantıklı mı?
O kadar bütçe olsa tabi yeterli olur.Kaç GB? 4 TB yeterli olur.
500GB GTA 5 ve FH5 gibi büyük oyunları aynı anda indirmeyecekseniz rahat yeter.O kadar bütçe olsa tabi yeterli olur.500GB sadece CS:GO gibi oyunlar oynuyorum ilerde zaten HDD alacağım beni en azından bir kaç ay işimi görür mü ?
Ne olarak kullanacağına bağlı. CS:GO - Valorant fln oynayacaksan yeter.O kadar bütçe olsa tabi yeterli olur.500GB sadece CS:GO gibi oyunlar oynuyorum ilerde zaten HDD alacağım benim en azından bir kaç ay işimi görür mü ?
500 GB yeterlidir.500GB sadece CS:GO gibi oyunlar oynuyorum ilerde zaten HDD alacağım benim en azından bir kaç ay işimi görür mü ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.