M.2 SSD'de CD bölümü oluştu

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, kullandığım SSD'de kendi kendine bir bölüm oluştu. Bunu silsem bir sorun olur mu?

1737198339771.png

1737198366360.png

Var ise ona basın ve sonuç olarak çıkması lazım. Windows 10 ve 11 ISO'ları böyle harf ile CD-ROM olarak bağlıyor. Çıkar derseniz yeterli.
Çıkardım teşekkür ederim. ISO da indirmemiştim aslında, biosa girip bu ssdlerin modları varmış galiba AD** RAID vesaire gibi onu değiştirecektim sonra vazgeçtim. Yani bir ayar değişikliği de olmadı.

Hocam birde ssd sistemde gözüküyor ama samsung magicianda gözükmüyor bunu nasıl çözerim bir bilginiz varmı ?

Çıkardım teşekkür ederim. ISO da indirmemiştim aslında, BIOS'a girip bu SSD'lerin modları varmış galiba AD** RAID vesaire gibi onu değiştirecektim sonra vazgeçtim. Yani bir ayar değişikliği de olmadı.

Hocam bir de SSD sistemde gözüküyor ama Samsung Magician'da gözükmüyor bunu nasıl çözerim bir bilginiz var mı?

Gerçek Samsung ise görmesi gerekiyor. Maalesef sahte ürünler satılıyor. Dışı benzer içeriğinde fark oluyor.

Gerçek Samsung ise görmesi gerekiyor. Maalesef sahte ürünler satılıyor. Dışı benzer içeriğinde fark oluyor.
Hocam ürünü samsung germany'den aldım seri kodunu da internette sorgulattım. Orijinal internette bazıları ssdyi silip tekrar disk partitionu oluşturunca çözmüş fakat ssd'm deki bütün herşeyi silmek istemiyorum.

Hocam ürünü Samsung Germany'den aldım seri kodunu da internette sorgulattım. Orijinal internette bazıları SSD'yi silip tekrar disk Partition'u oluşturunca çözmüş fakat SSD'mdeki bütün her şeyi silmek istemiyorum.

Orijinal üründe başıma gelmedi fikir yürütemiyorum. Samsung yazılımı şart değil ileride bakarsınız çözümüne.

Yeni konular

Geri
Yukarı