M.2 SSD'ye klonlanmış Windows 11 açılmıyor

Efrahim

Hectopat
Daha fazla  
Yeni M.2 SSD aldım ve SATA SSD'min içindekilerin tamamını M.2'ye klonladim, SATA SSD'yi bicimlendirdim ve şu an M.2 SSD'yle Windows'a giremiyorum, baslangic onarmaya atiyor, gelismis seceneklerden de hiçbir islem yapamiyorum, yine hata veriyor, ayni sekilde Windows'u yüklemeye çalıştığımda da hata veriyor. SATA SSD'ye yuklemeyi deniyorum yine hata veriyor. Komut istemiyle scannow falan yaptim ama nafile, hiçbir sekilde Windows'a erisemiyorum.

Sorunu çözdüm.

Son düzenleme:
Nasıl çözdünüz?

Yedeklemeyi wim olarak ISO modda alırsanız, flasha yazdırıp format seklinde atarsınız.
En temiz yol bu.
Iso dosyasıyla rufus kullanarak deniyorum yine olmuyor. Sorunum boot seçeneklerinde m.2 ssdnin gözükmemesi. Csm enabled olduğunda gözüküyor ama o da işime yaramıyor.

ISO dosyasıyla Rufus kullanarak deniyorum yine olmuyor. Sorunum boot seçeneklerinde M.2 SSD'nin gözükmemesi. CSM enabled olduğunda gözüküyor ama o da işime yaramıyor.

Intel işlemcide VMD sürücü yuklemeden gorunmuyor, kurulum esnasında flastan VMD yukleyerek anca SSD gorunuyor.
11. Nesil işlemcili laptopta boyle yukluyorum.

Intel işlemcide VMD sürücü yuklemeden gorunmuyor, kurulum esnasında flastan VMD yukleyerek anca SSD gorunuyor.
11. Nesil işlemcili laptopta boyle yukluyorum.
Sorunu çözdüm!
Linux Mint yüklemeyi denedim. Başarılı yüklemeden sonra 0,99TB olarak gözüken ssd 931gb olarak doğru biçimde gözükmeye başladı. Ardından Windows 11'i başarılı bir şekilde yükleyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…