Çözüldü M.2 SSD'ye Soğutucu bloğu takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rasulalkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1TB Kingston Fury Renegade M.2 SSD'im var. Bu SSD'nin üstünde kendi soğutucusu var sanırım. Bunun üstüne anakartın soğutucu bloğunu taktım sıkıntı olur mu?

20230831_200950.jpg

Çözüm
Görseldeki soldaki SSD, ısı dağıtıcı özellikli bir ürün, heatsink yok. Bu sayede anakartın soğutucu bloğunu takabiliyorsun ki doğru olanı da takman.
1.png
Hocam bende WD yeşil 1TB M.2 var. Anakartım B660M k D-4 Gaming genden aldım sistemi. M.2 SSD cıplak şekilde geldi bana kutularda blok aparatıda yok. Çok gerekli bir şey mi internetten alırım belki?
Hayır çok gerekli değil, sistem nasıl gelmiş ise kur gitsin. Benim M2 de de soğutma bloğu yok, bir sıkıntı da yaşamadım şuana kadar

Anladım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için sağ ol. Diğer yardımcı olan kardeşlerime de teşekkür ediyorum sağ olun.

Konuyu çözüldü yapıp nasıl kapatacağız bilgi verebilir misiniz?
Çözüldü olarak işaretlemek istediğin mesajın sol altındaki rapor yazısına tıklayıp açılan pencereden çözüm seçeneğini seçip göndermen yeterli.

Görseldeki soldaki SSD, ısı dağıtıcı özellikli bir ürün, heatsink yok. Bu sayede anakartın soğutucu bloğunu takabiliyorsun ki doğru olanı da takman.
Eki Görüntüle 1927655

Bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur anakartın kendi soğutma bloğu var ama ürünün kendisininki daha oluyorsa performans için onu alayım diyorum yoksa soldaki mi alınmalı arada şu an yaklaşık 500 TL fark var.

Bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur anakartın kendi soğutma bloğu var ama ürünün kendisininki daha oluyorsa performans için onu alayım diyorum yoksa soldaki mi alınmalı arada şu an yaklaşık 500 TL fark var.

Düz olanı al sonra git AliExpress'te alışveriş yapmadığın bir hesapla %80 indirimle SSD soğutucu al,Max 150 TL'ye kaliteli soğutucu blok var.Ben öyle yaptım burada en az 300 TL biraz geç geliyor ama değer.

Anakartının soğutucusu da SSD'nin soğutucusu da iş görecektir. Ben tercihimi soğutuculu SSD'den yana kullandım. Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB.

Anakartının soğutucusu da SSD'nin soğutucusu da iş görecektir. Ben tercihimi soğutuculu SSD'den yana kullandım. Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB.

Güzel SSD iyi günlerde kullanın benim için biraz fazla açıkçası fiyatı o yüzden Kingston Fury Renegade alabildim sadece soğutma bloğu ana kartınki ile ciddi fark varsa biraz daga ekleyecektim normalini sipariş geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı