SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. SEFABRUZZI dedi: Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. Genişletmek için tıkla... Yeni sefer açtım ilişkilerim ve onur üst düzey yine aynı. Son düzenleme: 5 Ağustos 2021
Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. SEFABRUZZI dedi: Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. Genişletmek için tıkla... Yeni sefer açtım ilişkilerim ve onur üst düzey yine aynı.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 5 Ağustos 2021 #12 SEFABRUZZI dedi: Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. Yeni sefer açtım ilişkilerim ve onur üst düzey yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hep öyle. Hileyle cazibe 300 yapıp denedim. Değişmiyor bir şey
SEFABRUZZI dedi: Ben çok idam yapmıştım herkesle düşmanmışım o yüzden herhalde. İkna yeteneği de çok kasmamışım. Yeni sefer açtım ilişkilerim ve onur üst düzey yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hep öyle. Hileyle cazibe 300 yapıp denedim. Değişmiyor bir şey
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 5 Ağustos 2021 #13 Bu Warband'da da olan bir sorundu, bazı durumlarda karakterler o konu hakkında konuşmuyor. Bir tane gelini almak için ne kadar uğraşmıştım adam bir türlü vermemişti.
Bu Warband'da da olan bir sorundu, bazı durumlarda karakterler o konu hakkında konuşmuyor. Bir tane gelini almak için ne kadar uğraşmıştım adam bir türlü vermemişti.