M&B Warband boşanma

wolfstAyle

Decapat
Ben bir kız karakter oluşturdum ve evlendim ama kocam sarranid sultanlığına olan yemini bozdu ve rodoklara katıldı onu tekrar yemin ettiremiyorum. Sonuçta kocam diyologlar değişik boşanmak istiyorum ama nativedeyim. YouTube'daki videolarda işe yaramadı.

Normal şartlarda boşanmak imkansız. Cheatmenu kullanarak boşanabilirsiniz. @wolfstAyle

Geçen günlerde zorla bir Rodok kızı ile evlenmeyi başardım. Daha sonra Cheatmenu'den sarayı taşımak için kadife ararken bir şık gördüm. ''Divorce'' bilmem ne yazıyordu. Bu şıkka tıkladığım gibi eşim, eşimin ailesi falan cümbür cemaat ilişki düştü ve boşandım. Hemen resmini de atayım.

Ldnp8Z.jpg

Ben bir kız karakter oluşturdum ve evlendim ama kocam sarranid sultanlığına olan yemini bozdu ve rodoklara katıldı onu tekrar yemin ettiremiyorum. Sonuçta kocam diyologlar değişik boşanmak istiyorum ama nativedeyim. YouTube'daki videolarda işe yaramadı.
Evlendikten sonra boşanma olmuyor diye biliyorum.

Bir yolu var aslında ama akrabalarıyla ve eşiniz ile ilişkiniz bayağı düşüyor (cheatmenu).
Bir yolu var aslında ama akrabalarıyla ve eşiniz ile ilişkiniz bayağı düşüyor (cheatmenu).

Bu dediğim yol diplomasi modu için geçerli.

Cheat menu de yok native oynuyorum.
Bu video sayesinde açıp kapamayı öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı