Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Ağustos 2018 #1 FAT32 2GB Flash diskime güncel BIOS dosyasını kopyaladım. BIOS Ekranından M-Flash moduna girdiğimde bellek içindeki dosyalar gözükmüyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? A320M PRO-VH Plus anakart kullanıyorum.
FAT32 2GB Flash diskime güncel BIOS dosyasını kopyaladım. BIOS Ekranından M-Flash moduna girdiğimde bellek içindeki dosyalar gözükmüyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? A320M PRO-VH Plus anakart kullanıyorum.
E Emirhan_s1 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2018 #2 +Hard Disk diye bir şey gözüküyor mu peki? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2018
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 5 Ağustos 2018 #3 Flash’ın içinde sadece upgrade dosyası olsun.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Ağustos 2018 #4 Dosyayı MSI Türkiye sitesinden indirmiştim. Sanırım yanlış dosya yüklediler. Dosya uyumlu olmadığı için gözükmüyordu, İngilizce siteden dosyayı tekrar indirdim. Ve Güncellemeyi yaptım. Sorun çözüldü.
Dosyayı MSI Türkiye sitesinden indirmiştim. Sanırım yanlış dosya yüklediler. Dosya uyumlu olmadığı için gözükmüyordu, İngilizce siteden dosyayı tekrar indirdim. Ve Güncellemeyi yaptım. Sorun çözüldü.